local-stats-pixel fb-conv-api

Video: Mērķis nemainīgs - Olimpiāde0

Pirmais līdz ceturtais septembris, dienas, kad ziedu pušķi skolēnu rokās, tiks aizstātas ar hokeja biļetēm un veikalos deficīta prece būs alus. Kā mēdza skandināt Latvijas alus darītava "Aldaris" - hokejs bez alus ir daiļslidošana. Daiļu slidošanu uz "Arēna Rīga" ledus neredzēsim, bet aizraujošu hokeju gan.

Straujiem soļiem tuvojās Olimpiskās kvalifikācijas turnīrs, kurā Latvijas izlase uzņems Japānas, Austrijas un Vācijas hokeja izlases. Sarkanbaltsarkanajos formas tērpos tiks sapulcināti labākie pašmāju hokejisti, kuri cīnīsies par vienīgo ceļazīmi uz 2018. gada ziemas Olimpiskajām spēlēm Dienvidkorejā. Pirms turnīra ir skaidrs, - svarīgākā spēle Latvijas izlasei būs ceturtajā septembrī pret Vācijas izlasi.

Latvijas izlases groži tiks uzticēti speciālistam, kura vadībā 2005. gada 13. februārī Latvijas izlase izcīnīja sensacionālu uzvaru pret baltkrievu hokejistiem. Bijušajā "Sporta pilī", piecas minūtes pirms trešā perioda beigām Latvijas izlase atradās iedzinējos ar 2:4. Taču, divu minūšu un 20 sekunžu laikā latvieši guva trīs vārtus pēc kārtas - spēlē tika izcīnīta uzvara un iegūta ceļazīme uz Turīnas Olimpiskajām spēlēm. Gandrīz pēc vienpadsmit gadiem, Latvijas izlasi Olimpiskās kvalifikācijas turnīrā atkal vada Leonīds Beresņevs. Šoreiz ar citu sastāvu un citu trenera korpusu, bet mērķis nemainīgs - Olimpiāde!

22 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000