local-stats-pixel fb-conv-api

Veterāns, Kas Zaudēja Kāju Afganistanā...24

58 4
58 4 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

pilnīgi po7ig , neviens jau viņu ar aru nelika iet armijā kur nu vēl braukt uz svešu valsti patēlot varoni. Tas būtu tas pats kas kaimiņs atnāktu tavās mājas koriģēt kārtību, pa taisno lodi pierē un miers. kaut kas nav ar šo pasauli kartība, te cietējs un varonis atradies. Vajadzēja domāt pirms brauca slepkavot.

ja kādam man komentārs nepatika, tad lai iet di*rt. Saku ko domāju, nevis liekuloju, jo man diemzēl ir galva uz pleciem un savs viedoklis.

6 2 atbildēt

Pašu izraisīts karš un pašu kļūdas es teiktu ka viņi paši vainīgi ka tiek atrauti locekļi vai iestājas nāve. Viņi zināja uz ko iet nav ko žēlot un taisīt par varoņiem !!!

5 1 atbildēt

nu kara veterāniem ir tā, ka viņu prāts ir pilns ar visādām trakām kara atmiņām un neko nedarot tās atmiņas viņus sagrauž kamēr viņiem aizbrauc jumts, tapēc arī daudzi iet uz kačalku un dara citas trakas lietas lai aizmirstos

2 0 atbildēt
bet arī jāatceras,ka nabaga kāja tai dienā pazaudēja veterānu.
2 0 atbildēt

Minus ! Kaut kadu amišu algotni Tu samekleji un iepostoji  ! Bet par saviem Latviešu puikam aizmirsi ! 

3 2 atbildēt

   Izskatās apbrīnojami un tā tas ir!BET tam vajag naudu un laiku,kur laiks arī nauda!Parastais LĒTAIS mirstīgais ,diez vai to varēs ATĻAUTIES.Ja godīgi, kaut mazliet zinot anatomiju,ir gan super iespaidīgi ++

1 0 atbildēt

Mini kaut vienu iemeslu kāpēc tas aukstasenīgais slepkava ir izpelnījies respektu no tevis? Viņš brauc uz svešu valsti un spridzina, un šauj tur cilvēkus, tūkstošiem nevainīgu cilvēku mirst, tajā skaitā netiek minēti arī tie cilvēki kuri nonākuši teroristu grupējumos vai dzīvo viņu teritorijās, jo viņiem citas izvēles nav, bet tu to slepkavu sauc par godājamu cilvēku? wtf?

1 1 atbildēt