local-stats-pixel fb-conv-api

Veselīgā vidē4

39 0

Cilvēki pārāk maz uzturās veselīgā vidē. Viņi sliktākajā gadījumā sēž pie tv, telefona, datora u.c. Citi saka, ka dabā nav interesanti, bet gan garlaicīgi. Citi saka , ka ārpusē nav ko darīt u.t.t. Patiesībā dabā var izdarīt visvairāk! Piemēram:

Zīmēt skaistus dabas skatus. Pastaigāties pļavā un lasīt puķes. Ziemā vari uzņemt skaistus dabas skatus ar fotoaparātu. Pavasarī vari priecāties par dabu un plaukstošiem ziediem un pūpolu pumpuriem. (Labākā gadijumā uzzīmēt vai nofotorāfēt, lai paliek atmiņās uz mūžu) Vasarā vari peldēties jūrā un priecāties ar draugiem par vasaru. Rudenī vari salasīt košās lapas un uztaisīt rozītes... to dara tā: 1.Atloci lapām malas 2.Saritini mazāko lapu rullītī 3.Paņem lapu kas ir mazliet lielāka par iepriekšējo un saritināto lapu ieliec nākamajā lapā un saritini to 4.Dari tā līdz sāk veidoties koša rozīte! Atceries, ka lapas jāliek augošā secībā!

Ilustrē dzejoli!

Izvēlies dzejoli kurš tev patīk visvairāk. Tad sagatavo visu kas vajadzīgs un dodies laukā. (Ieteicams darīt to laukā, jo svaigā gaisā attīstās tavs prāts) Sāc ar pirmo pantiņu! Iztēlojies kā būtu, ja tas notiktu realitātē un uzzīmē to! Tā dari ar visiem pantiņiem, līdz izveidojas kaut kas līdzīgs grāmatai. Kad esi pabidzis, tad izvēlies kā salikt grāmatiņu kopā. Piemēram: Sašūt vai salīmēt. Gatavs! Vari to uzdāvināt kādam emotion

Šeit pastāstīju ko vari darīt arpus mājas, ja nav ko darīt. Protams vēl ir daudzas aktivitātes kuras palīdz tev. Vari pats izdomāt ko darīt un tad izdarīt to! Nekad neapstājies un notici savam sapnim! Nesamaitā savu dzīvi sēžot pie telefona! emotion

Izmantotie avoti: https://www.google.lv​

Ceru, ka saprati kāda jēga ir tavai dzīvei! Tu vari darīt visu ko vien vēties, taču tev ies labāk, kad tu to darīsi VESELĪGĀ VIDĒ!

39 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

Piekrītu, bet mežā man nepatīk iet, jo tur ir ērces emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt