local-stats-pixel fb-conv-api

Veikborda dēlis One Time Bomb Edition 121

11 0

Raksts veltīts visiem veikbordistiem, manuprāt, pagaidām ne tik ļoti populārajam sporta veidam Latvijā,bet viennozīmīgi popularitāti gustošajam.

Gribēju pastāstīt par vienu no., manuprāt, labākajiem veikborda dēļiem.
Un tas ir Ronix ražotais One Time Bomb Edition 12.

Freeride leģenda tika pilnībā pārstrādāta 2012 gada sezonā lai tā spētu apmierināt pašus prasīgākos veikbordistus no visas pasaules. Progresīva kantes forma un gludais trīspakāpju "rokers" nodriošina lielisku dēļa kontroli un labu atgrūšanos no viļņa. Īpaši plānā "rokera" līnija, gludie liekumi , maināma malas forma un dziļie kanāli nodrošina ilgāku braukšanu, stabilāku braukšanu un labāku slīdamību pa ūdens virsmu.

Trīs pamatlietas, kuras ir realizētas šajā dēlī.

1. Viegluma sajūta leciena brīdī, speciāli izstrādāti kanāli, kuri pakāpeniski pāriet iebūvētajās spurās, lai nodrošinātu labāku dēļa slīdamību un vadāmību.

2. Trīspakāpju "rokera" un peldkanālu savoenojums dēļa pusē, kura slīd pa ūdeni , kā arī mainīgā forma dēļa malās ļauj izpildīt pagriezienus maksimālā ātrumā, samazinot risku "noķert" malu.

3. Optimāla kontrole maksimālā ātrumā pateicoties speciāli izstrādātam "rokerim", kura veidotājs ir viens no Ronix firmas īpašniekiem.

Avots: Veikparku un veikborda blogs



11 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Nezinu kā ir ar šito dēli braukt,bet pats pasākums ir vienkārši SUPER!!!!!!

0 0 atbildēt