local-stats-pixel fb-conv-api

Vegānisms:Nepamatoti, muļķīgi apgalvojumi.64

345 13

Sveiki visiem,
Pēdējais raksts no vegānu sērijas bija tīri veiksmīgs par jautājumiem ar kuriem mēs saskaramies ikdienā, šoreiz mēģināšu apkopot gatavus apgalvojumus kurus cilvēki ir gatavi izteikt, lai arī neko daudz par vegānismu nezin.
Paldies visiem, kas novērtē rakstu ;)
Patīkamu lasīšanu.

345 13 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Tu reiz atšūsies no mums ar to vegānismu ? Citus rakstus rakstīt neproti ? Tu speciāli tādus veido, lai cilvēki sāktu Tevi cienīt vairāk, vai lai cilvēki sāktu strīdēties viens ar otru par vegāniem ?

22 8 atbildēt

Veģetārismu es vēl atbalstu, bet vegānsims jau ir pilnīgs sviests. 

12 1 atbildēt

meh , būt par vegānu ir dārgi, es nevaru atļauties uz darbu paņemt līdz spaini ar augļiem un dārzeņiem lai negribētos ēst visu dienu, 2vistas stilbi + rīsi = 1,5kg paikas ar ko pietiek un somā arī vietu tik daudz neaizņem

8 0 atbildēt

Nu vispār jau gaļa ir tikai tik daudz nepieciešama, lai palutinātu mūsu garšas kaŗpiņas. Liesu, piemēram, liellopu gaļu vispār nav labi daudz uzturā lietot, jo tas ir smags pārbaudījums gremošanas sistēmai. 

Es savu dzīvi bez gaļas iedomāties nevaru, lai gan zinu, ka visas organismam nepieciešamās vielas, es varu iegūt visvairāk tieši no dārzeņiem. 

6 0 atbildēt

ES nodarbojos ar sportu un bez galas dziivot nevaru, muskuli eest grib! emotion

4 0 atbildēt
I avatarsI

Nezinu te ir minēts komentāros bet man vienkārši ir jānorāda uz tādu lietu kā 3. minēts ka vegāni neuzskata ka ir labāki par citiem, bet 1. teikts ka vidēji cilvēki neko nesaprot, to ko  saprot tikai  vegāni, turklāt rakstā jūtams nosodījums pret visēdājiem kā pret kādiem 3. šķiras pārstāvjiem.  Tāpēc secinu ka vegāni ir uzpūtīgi, augstprātīgi cilvēki ar mazvērtības kompleksiem, ko cenšas kompensēt kliedzot visiem ka ir vegāns un ''neuzskata'' ka ir labāki par citiem.  Un vēl pasaki ka neskaties uz visiem no ''augšas'. Ja tiešām uzskatītu par vienlīdzīgiem tad šī raksta te nemaz nebūtu, jo Tu dzīvotu laimīgs savu dzīvi.

2 0 atbildēt

DAFQ ČALI - "Pilnīgi pretēji sektām un reliģijām kur Dievu vai kādu citu ceļ slavā kā visu galveno, tad vegāni visus cilvēkus un dzīvniekus uzskata ar vienlīdzīgām tiesībām dzīvot uz šīs planētas un cīnas pret izvarošanu, izverdzināšanu un nogalināšanu."

Vegānisms - Vegānisms ir filozofiska nostāja un dzīvesveids, kura atbalstītāji cenšas neizmantot dzīvniekus pārtikai, apģērbam, izklaidei vai jebkādiem citiem nolūkiem. 

Ne jau visi Vegāni pret kaut ko cīnās. Citi vienkārši nēd gaļu un citus dzīvnieku produktus. Tas būtu tāpat kā teikt ka Gejs - Cilvēks kas cīnās par vienādām tiesībām gan 1 dzimumu gan 2 dzimumu pāriem.

2 0 atbildēt
Cikveki ir visedaju un tdael or jaēd viss kas edams
2 1 atbildēt
kādas ir tavas domas par tradicionālu lauku saimniecību, kur ir viena vai vairākas govis, kas tiek izmantotas tikai piena ieguvei. Šādā modelī mājdzīvnieki ir gluži kā ģimenes locekļi un sadarbība ir abpusēji izdevīga. Govs tiek apkopta, barota, pretim saņemot pienu. Vai šādā gadījumā dzīvnieks jūsuprāt mokās? Vai tam tāpat būtu labāk brīvā dabā? Diezvai, jo mājdzīvnieks ir pieradināts un mēs esam par to atbildīgi.
1 0 atbildēt

Vegānu diskusijās par vegānismu nereti ir grūti izteikt konstruktīvu kritiku, jo tad tu esi līķēdājs. Daļa vegānu ļoti izsmej gaļēdājus. Un ja gaļēdāji sadusmojas, tad tas tikai tāpēc, ka tie ir saēdušies līķus, no kā izjūt agresiju. Vairākkārt esmu to piedzīvojis. 

Kā arī tas karmiskais/čakriskais bullshits, kas tur velkas līdzi.. Tiesa, vegānisms nav vainīgs, bet gan daļa no pašiem vegāniem. Esmu dzīvē piedzīvojis kritiku par to, ka ēdu soļanku (sarkanās desas zupu) un dzeru paniņas (dievinu!). Un tas nokaitināja. Pat geji neiet citus mācīt.

Vegānisms ir ok, mazāk beigtu dzīvnieku, taču dažreiz kāds no vegānu pulka pamanās reāli parādīt sevi kā retardētu spameri, kas ļoti atbaida.

1 0 atbildēt

Cilvēks nespēj nodarīt pāri dzīvniekiem tiešā nozīmē. Cilvēks vienkārši nepadomā par netiešām sekām, ko viņš nodara ar savu darbību, teiksim, videi, dzīvniekiem.. Nedomāju, ka daudzi varētu to savu ēdienu pirms tam nokaut.

Cilvēks ir lopkopis kopš sen seniem laikiem. Cilvēks ir visēdājs, lai globāli izmainītu cilvēka ēdienkarti, ir vajadzīgs milzīgs laiks. Gaļas ēšana ir ļoti sena tradīcija.

Domāju, ka ar zobošanos pret gaļēdājiem jūs varat tikai panākt pretēju efektu - viņus atbaidīt no veģetāriešiem utt. emotion

Protams, esmu izteicis publisku kritiku pret tiem, kas kaunināja ķīniešus par suņu ēšanas festivālu, kamēr paši pēc tam rija vistu vai liellopu. Tāda nu mums tā sabiedrība. :>

1 0 atbildēt

Man ļoti garšo gaļa.Bet man ļoti nepatīk tas,ka es ēdu kādu citu,dzīvu radību.Man paliek žēl nabaga dzīvnieciņu.Agrāk izsmeju veģetāriešus un vegānus,bet pēdejā laikā sāku pats par to aizdomāties.protams es neesu viens no tiem idiotiem kuri kļūst par vegāniem jo tas itkā esot veselīgāk-es esu no tiem,kurš grib atbrīvoties no gaļas jo man žēl dzīvnieku kuri cieš dzīvojot asiņainajās fermās.

1 0 atbildēt

 

Bērnam ir jādod labākais ko varam dod, nevis to ko grib. 

1 1 atbildēt

+ no manisemotion

0 0 atbildēt

https://lv.wikipedia.org/wiki/Veg%C4%81nisms

Viss no A līdz Z... tiešām nedaudz sāk jau kaitināt. Man taču nerausta ko tu ēd emotion

0 0 atbildēt

 

Tu te k.ko smagi dirs. Ir 9 neaizvietojamās aminoskābes kuras mums ir vajadzīgas kā bērnam tā arī pieaugušajam. Viņas visas vari iegūt no vegāna diētas. Tavai skolotājai nav pilns pulkstenis, vai tomēr parādat man pētījumu rezultātus.  P.S. Ir reāli piemēri - cilvēki kas no dzimšanas ir veģetārieši. 

0 0 atbildēt

Raksts bija patiesam labs. Kautvai es edu galu un no tas nekadi neatteiksos, cienisu ari tos kuri dara un doma citadi.

0 1 atbildēt

nezināju ka govs šausmīgās mokās cieš ja viņai pienu slauc emotion

1 3 atbildēt

 

Bērns arī bieži vien negrib mācīties, bet vai tāpēc mēs ļausim jaunajai paaudzei augt debīliem? 

0 3 atbildēt