local-stats-pixel fb-conv-api

Valsts Asinsdonoru centra Privilēģiju karte12

Sveiki visi kas jau ir iesaistījušies asins nodošanā un tie kas vēl nevar izlemt.

Vakar kārtējo reizi biju atsvaidzināt savu organismu, tieši tā, atsvaidzināt. Asins nodošana nav tikai kāda dzīvības glābšana, bet arī sava organisma atjaunošana. Nodot asinis, tās izstrādājas no jauna, tas veicina vispārējo veselības stāvokli! Tā kā tas ir lielisks veids parūpēties par savu veselību!

Šoreiz vēlējos padalīties ar iespēju ko nodrošīna VADC saviem pastāvīgajiem donoriem. Tā ir Privilēģiju karte.

Donori, kuri gada laikā (365 dienu ietvaros) asinis ziedo trīs vai vairāk reizes, vai donori, kas gada laikā (365 dienu ietvaros) ziedo asins komponentus sešas un vairāk reizes bez maksas saņem Donora privilēģiju karti. Donora privilēģiju karte dod iespēju saņemt dažādas atlaides.


Karte derīga trīs gadus no tās izsniegšanas brīža, un to drīkst izmantot tikai tās īpašnieks. Tāpat pakalpojuma sniedzējs ir tiesīgs lūgt kopā ar donora privilēģiju karti uzrādīt arī personu apliecinošu dokumentu.
Kartes nozaudēšanas gadījumā tā netiek atjaunota.

Ja kādam rodas jautājumi par to kā notiek asins nodošana, tad droši varat man arī privāti rakstīt, esmu donors ar daudzu gadu pieredzi.

Lai neturpinās jautajumi par kartes pielietojumu, tad kartes izmantošanas iespējas un vietas ir atrodamas pievienotajā atsaucē uz VADC!

131 8 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Kartes pielietojums aizvien miglā tīts. Tiešām izsmeļošs raksts. 

12 0 atbildēt

Par ko vispār īsti ir raksts? Asins nodošanu un tās priekšrocībām? Vai kaut kādu privilēģiju karti, par kuru autors neko vairāk kā "ejiet uz to un to lapu, tur visu atradīsiet" nav spējīgs pateikt?

10 0 atbildēt

Kaut kādas kartes dēļ neiešu pārvarēt savas bailes no ārstiem un adatām 

10 2 atbildēt

Es par šo pašu. Jau 330 gadus pārtieku no trušu asinīm, mājās audzēju. Vampīra dzīve nav viegla, jo īpaši modernajos laikos. Būs jāsāk domāt kā seju slēpt, visur tagad kameras ar sejas atpazīšanas algoritmiem, un jaunas identitātes iegūšana nav viegla. Būs pāris gadsimtus jāpadzīvo trešas pasaules valstīs. :/

5 0 atbildēt

Man vispār ir īpaša spēja  - katru mēnesi atsvaidzinu savu organismu, ziedojot asinis baltam audumam.   emotion Kam man vēl nodot tās... svars par mazu.

3 0 atbildēt

Arī esmu asins donors jau kādu brīdi un skatos, ka kartei lietošanas termiņš iet uz galu. Kur un kā to atjauno?  emotion 

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt