local-stats-pixel fb-conv-api

Vaginālā medicīna8

13 4

Mūsdienās daudzi ir pārņemti ar sarežģītu medicīnisku risinājumu meklēšanu, atstājot novārtā tā dēvēto asociatīvo medicīnu, kura ir balstīta uz izjūtu uzlabošanu, tādā veidā panākot efektivitātes nodrošināšanu jau zināmiem medicīniskiem risinājumiem, kuri kārtīgi ir iegūlušies cilvēka apziņā.

Kā efektīvāko risinājumu sajūtu notrulināšanās gadījumā var ieteikt spēcīgu asociāciju izraisošu substanču pārklāsanu pār biežāk pieminētām ķermeņa daļām. Par cik mūsdienās daudzi ir pārņemti ar grafiska rakstura informācijas skatīšanu, tad biežāk meklēto un skatīto ķermeņu daļas var tikt izmantotas asociāciju uzlabošanai. Vai vienkāršāk izsakoties, ir tādi, kuri pavada savu laiku pētot attēlus, kuros ir attēlotas sievišķās ģenetālijas, kas var rezultēties ar intereses samazināšanos par kādu konkrētu personu, tai sākot zaudēt izjūtas par sev svarīgām lietām. Teiksim, ja kādai pavājinās smaržas vai garšas sajūtas, sliktākajā gadījumā miesas jūtība kādā apgabalā, tad diezgan efektīvam vajadzētu būt diezgan vienkāršam risinājumam. Par cik vīns ir diezgan pamatīgi iesakņojies vīriešu apziņā, tad sava sievišķā lepnuma ieziešana ar vīnu varētu viņai atgriezt interesi par lietām, kuras viņa zaudēja pirms iepazina kādu, kura pēc atteciās no sev svarīga dzīves aspekta. Jo sevišķi, šādam procesam vajadzētu palielināt tā efektivitāti, ja vīns sievišķajā lepnumā tiktu ieziests regulāri - sakarā ar kādu notikumu, rezi nedēļā vai pirms gulētiešanas un procesa veicēja censtos saprast vai vīnam mijiedarbojoties ar viņas miesu, viņa ir spējīga sajust vīna ietekmi, vai tas izraisa kādas noteiktas, specifiskas sajūtas.
Arī dzen šāda veida asociāciju terapija varētu būt visai efektīvs līdzeklis pret alkoholimsu, kur kāds no ģimenes locekļiem sirgst ar alkoholismu, bet šādā gadījumā gan ir jābūt uzmanīgām, jo ir vīrieši, kuri vīnu saista vien ar sievišķīgām izpausmēm. Savukārt alus var izraisīt hormonālu disbalansu, bet stiprāka veida alkohols var izraisīt dedzinošu sajūtu, kas gan neliedz to pamēģināt uz kādas citas sava ķermeņa daļas.

lasi, vērtē, komentē emotion

13 4 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Iesaku iet tālāk un veselības vārdā nevis tikai vīnu smērēt kāju padusēs, bet arī ievietot lodāmuru pakaļā, jo , domājams, ka šāda komplekta pielietošana patiesi augšāmcels jebkuru, kuram vēl dvaša pie miesas turās..  emotion 

5 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt
😲
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt