local-stats-pixel fb-conv-api

Uztura Bagātinātāji!!!20

86 0

Lidzekli kurus vērts papētit,ja esi nolēmis nopietni trenēties.

Ieliku info ja nu kāds spokotājs velas sākt kačāties.Par potenci kometāros varat nerakstit,šie ir uztura bagatinātāji-kam nav nekads sakars ar potenci.

86 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

atbildot uz Bling313 komentāru " Vienreiz paskatījos vienu tādu stendu- batoni... " :D nu ne tik tadi vien ir.

2 0 atbildēt

atbildot uz laaceens komentāru " ja esi nolēmis nopietni trenēties: 1. neej ... " Man liekas ziema ir labakais laiks lai saktu trneties,vasara jau busi laba forma.

1 0 atbildēt

3. izskatās pēc krāsas bun'dzas!

1 0 atbildēt

aha astranomiskas.. ja gribi tiru mantu nakas maksat. protams ja negribi nospragt. shitas ir labas kautwai dodu priekshroku laachpleesha produktiem

1 0 atbildēt

atbildot uz huinja komentāru " kakada vp.lv reklama... varu pateikt vienu ... "

Normālas cenas, reāli kāds lohs arī pērk...geineris 25Ls pa 1,7kg...ja tur nav metāns iekšā, ta nahuj man tādu. Pa 25 var nopirkt 5kg 10x labāku geineri!!!!  

1 0 atbildēt

atbildot uz chelioss komentāru " Man liekas ziema ir labakais laiks lai saktu trneties,vasara jau busi laba forma.

Aiznākošajā vasarā varbūt arī būsi!  

1 0 atbildēt

atbildot uz laaceens komentāru " ja esi nolēmis nopietni trenēties: 1. neej ... " aghghaa :D par visiem punktiem taisnība, bet nu 3. punkts vispār labs :D es gar zemi :D  

1 0 atbildēt

atbildot uz chelioss komentāru "EM>atbildot uz Bling313 komentāru " Nē, nu ja k... " :D:D Nē, nu pa 34ls pirksu batoniņus, tikai tad ja kāds to sponsorēs:D, tā jau vnk tos bagātinātājus var tā pat :)  

1 0 atbildēt

atbildot uz Bling313 komentāru " Nē, nu ja kādreiz būšu olimpiskajā sastāvā, g... " Nav obligati jabut olimpiskaja sastava,tik prieksh sevis un 2tras pusites lai var lauzt riekstus uz taviem kubikiem.

1 0 atbildēt

atbildot uz Varone komentāru " L-carnitiins baigais meesls,labak izveleeties... " Ir jau visadi dedzinataji-protams,sho rakstu uztaisiju,jo par shiem bija info.  

1 0 atbildēt

L-carnitiins baigais meesls,labak izveleeties normaalu dedzinataju :)

Universal Nutrition nav slikts,bet,kopumaa,ir jau vel labas  firmas-gaspari nutrition,BSN,MHP,dymatize u.c. :)

1 0 atbildēt

ja esi nolēmis nopietni trenēties:

1. neej iekš VP

2. nekad neej iekš VP

3. nesāc pavasarī

1 0 atbildēt

atbildot uz chelioss komentāru "EM>atbildot uz Bling313 komentāru " Vienreiz pa... " Nē, nu ja kādreiz būšu olimpiskajā sastāvā, gan jau pasūtīšu tādus :D  

1 0 atbildēt

Vienreiz paskatījos vienu tādu stendu- batoniņš snikera lielumā, pēc fiziskas slodzes atslābina un palielina effektu- cena 34ls :D

0 0 atbildēt

Un lai šitos lietotu ir jābūt pietiekoši leilai fiziskai slodzei. Piemēram ar animal pack, ja līdz 3 treninjiem nedēļā nav nemaz ko mēģināt. Dos sliktuma vairāk kā labuma, jo netiks izlietots viss tas kas būs uzņemts ēdot to produktu. Un tur ir sastāvdaļas kas normāli nebūtu jauzņem papildus. Ar laiku var sākt parādīties nevēlami balkus efekti.

0 0 atbildēt

atbildot uz chubar komentāru " ej ddrst tu esi stulbs (raksta autors) :D :D ... " Skatos esi baigais umniks!!!!

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " es lietoju mega mass 2000 , pagaidam izskatas... " pilniigs suuds .. man vismaz negaaja labumaa  (tikai nesaac maaaciit kas bija jaadara pats zinu )

0 0 atbildēt

iespējam kādreiz noderēs

0 0 atbildēt

komentāri izrādījās daudz noderīgāki "+" personām, kuras izteica savu viedokli, gan jau raxtam arī ielikshu :D

0 0 atbildēt

njā, Animal paka laba manta... bet visgaršīgākā treniņa sastāvdaļa ir treniņu beigas, kad jaiedzer kāds garšīgs proteīnu kokteilīts... atšķirību var patiešām just, kad neesi iedzēris pirms treniņa...

un jā, jāpiekrīt huinja, arī pareizi jāēd un pareizs uzturs jalieto...

1 1 atbildēt