local-stats-pixel fb-conv-api

Un tā atspiesties Tu vari??13

210 4


210 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Šādi turpinot tie sīči kas darbojās pirmo pusotru minūti pēc laika atjēgsies ar beigtu muguru. Nav jēgas pildīt sarežģītākus pushup`us, ja ar ''pareizu stāju'' (kāda nu stāja pildot pushups, bet domu sapratāt..) un nesteidzoties nespēj jau pašus vienkāršāko.

18 0 atbildēt

vēsi

10 0 atbildēt

Brīvi emotion

5 0 atbildēt

Taisu uz kulakiem, uz rokturiem (handles), declined (kājas augstāk) un ar aplausiem (clap hands) un assisted one hand pushup. 

Internets pilns are info kā vingrājumi ir pareizi jāveic. Izprintējiet un iedodiet trenerim palasīt. emotion

5 0 atbildēt
Apspiesties ir super emotion Vispar treni i ar brivo tb savu svaru ir super emotion tehnika tikai janoslipe lai labums iet pareizajas vietas.
3 0 atbildēt

Ar šo video vēlamies aicināt cilvēkus un jo īpaši jauniešus pievērsties sportam un aktīvam dzīvesveidam. Jā, tehnika nav ideāla, tomēr parādiet man kaut vienu cilvēku JEBKURĀ jomā (nemaz nerunājot par sportu), kurš varētu demonstrēt neapgāžamu izcilību. 

Jā, izpildes tehnika ir tā īpašība, pie kuras ir daudz jāstrādā mums visiem, tomēr pārspīlēt ar ideālismu arī nav veselīgi, jo tas novērš uzmanību no galvenā - smaga darba. 

Ceru, ka ar mūsu klipiem ieinteresēsim kādu sportošanā. Un veiksmi visiem sportot gribētājiem! emotion

3 0 atbildēt
Muļļas ne sportisti.Mugurai jābūt taisnai,nevis jāļurkājas kā vecmātei.Kas par pamuļķi jums ir trenera godā celts? Man pamatskolā nevienu pumpējienu šitādā veidā skolotājs neieskaitītu.
2 0 atbildēt

Mugura taisni, pakaļu augšā necelt, un rokas saliekt 90 grādos! Tad var ieskaitīt kā pumpēšanos. Muguru ātri var sačakarēt. Vecākais vīrs, to es saprotu, zin ko dara!

1 0 atbildēt

vienīgais es neieteiktu pārkačāties, vienu laiku biju atspiesšanās fanāts, tad vienā trenniņā bija jāatbrīvojas no situācijas kurā pus trenniņa grupa tevi ar ķepām spiež pie zemes, atspiest viņus jau es varēju tikai sarāvu cīpslu un tagad jātaisa operācija , ieteiktu labāk piestrādāt pie tehnikas nekā pie spēka vingrinājumiem

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt