local-stats-pixel fb-conv-api

Testosterons – kačoku (un ne tikai) draugs27

182 0

Testesterons ir labs. Visiem vīriešiem patīk testosterons. Vīriešiem, kuri trenējas tas patīk vēl vairāk, jo ļauj izbaudīt ne tikai klasiskās augstā testesterona īpašības, bet arī palīdz aktivizēt dažādus organisma atjaunošanās procesus, kas ļauj daudz efektīvāk strādāt zālē un saņemt lielāku atdevi no padarītā. Diemžēl, bet nebūt ne katram un nebūt ne visu dzīvi testosterons ir pietiekoši augstā līmenī. Vēlajos padsmitnieka gados un pēc divdesmit gadiem tas vēl ir gana augsts, taču jau pēc 30 testosterona līmenis organismā samazinās. Tas arī ir iemesls dažādām pārmaiņām vīrieša dzīvē. Kādam tās ir mazākas, kādam lielākas. Ko darīt? Medicīna jau sen tam ir atradusi zāles – ekzogēnā hormonu terapja, jeb vienkāršiem vārdiem sakot, hormoni ir jāievada no ārienes, vēl vienkāršāk – jāšpricē dupsī testosterons.

182 0 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://lielsunstiprs.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000
Fuj
5 2 atbildēt

Kā arī tgd jau katrs 3. jaunēklis kaut ko uzņem no aizliegtajām vielām šajā sakarā. Un es tiešām ticu, ka daudzi dara to neapdomīgi, rijot "metānu" kā sviestmaizes... būtu jauki arī par orālajām lietām kaut ko dzirdēt. Paldies.

1 0 atbildēt

Rakstā ir arī neprecizitātes, jo testosterons nesēž ne olās, ne olnīcās, jā, olnīcas ražo nelielu daudzumu testosteronu, tāpat kā progesteronu un estrogēnu (galvenie sievietes hormoni), bet tālāk dziedzeru saražotie hormoni caur asinīm tiek nogādāti uz attiecīgajiem orgāniem, kuros ir attiecīgie receptori. Tāpat arī testosterons pats par sevi nepalielina agresiju (gluži pretēji), agresiju palielina nepietiekams testosterona līmenis. Testosterons padara dominantāku, nevis agresīvāku. Agresivitātes sasaiste ar testosteronu (jeb "Roid Rage" ) ir sens mīts.

1 0 atbildēt
Es pats nodarbojos ar workout ,bet netik traki!
0 0 atbildēt
Nav obligāti jaizskatā# ,ka halkam!
0 0 atbildēt

Paldies autoram. Gaidīšu rakstu par kombinācijām kā tādām. 

 

Ja ir iespēja, varētu arī rakstu par populārākajiem brendiem un pašiem fake jeb zemas kvalitātes prepiem. 

0 0 atbildēt

Kur skatuves forma, uz jāņiem tak vajadzēja būt gatavai? (pirms gadiem 3)

0 0 atbildēt

Piekritīšu - testosterons ir vīrieša labākais draugs, bet lietot sintētiskos testosterona paveidus ir tas pats kā lietot piepūšamo lelli un uzskatīt sevi par Kazanovu.

0 0 atbildēt

No testosterone, no party!

0 0 atbildēt

Nedirs! ok? Ne tev spriest tupeni! kāds es will be!emotion

0 0 atbildēt

💪

0 0 atbildēt

da kam tas vajadzīgs! kā viņi vecumdienās izskatīsies..emotion

0 1 atbildēt
Jēga tik traki kačāties izskatās ,ka halki monstri pretīgi un ,ka tas izskatīsies vecumdienās!
1 2 atbildēt
anh avatarsanh

Vareji citas bildes salikt, savādāk kāds padomas ielaidīs gramu testa un izaugs tāds kā Ronijs emotion

0 1 atbildēt