local-stats-pixel fb-conv-api

Tauki ws cukurs24

738 3

Viena daļa veselīga uztura cienītāju uzskata, ka vissliktākais, ko cilvēks var ēst, ir cukurs- citi, ka tauki. Kā tad ir patiesibā?

738 3 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Ne visi ogļhidrāti ir vienādi, tas pats attiecas uz taukiem! Ir milzīga atšķirība starp augstu un zemu glikēmisko indeksu. Tā pat ir liela starpība starp piesātinātiem un nepiesātinātiem taukiem, diētiskie tauki (piemēram, ēdot avokado, olas) tieši regulē hormonu balansu, palielina metabolismu un palīdz tieši zaudēt ķermeņa lieko tauku masu. Loģiski ēdot tortes un cukuru kā eksperimenta rezultātu var dabūt tikai diabētu.

21 1 atbildēt

tad sanak , ka viens sedeja uz cukura otrs speki eda? 

lai vismaz kaut kads objektivs secinajums sanaktu vajadzeja vismaz to visu kilokalorijas sarekinat, a ta sanak ka abi ir pilnigi idioi un cakare savu veselibu ar nevajadzigu šņagu un vēl nekadus jēdzigus secinajumus beigas nevar izdarīt. Un vispar  cukurs  ir oglhidrati un ja ir par daudz tas parversas taukos un ja ed  taukus tad tie paliek par taviem  taukiem emotion jo abos sajos ir augsta energetiska vertiba. tad snak , ka katrs pa savam cakare veselibu. Bet ja pieversamies dietai tad butu jaievero 3lietas tauki, ogļhidrāti un olbaltumvielas un ja nav kada no siem tad ir sikti un ja pa daudz tad ari ***ova. Rezumē: visu vajag tik cik to vajag.

7 0 atbildēt

Šitam piešķirt "Rīta kafiju" bija galīgi garām- sēžu pie datora, priekšā kafija un kārtainās mīklas maizītes, un lasu, ka tas ko es ēdu, garantē nobarošanos.Tā jau aizrīties var. 

7 0 atbildēt

ēdīšu pankūkas gan ar sviestu gan sīrupu emotion

6 0 atbildēt

ws nē, VS emotion

5 0 atbildēt
Ka sportists varu pateikt. Jaed ir viss tauki, ogh un obv. Katru sava laika un vieta, bet nedrikst aizmirst par vitaminiem. A to ko te rada ta ir lazha, mocit sevi tikai ar taukainu partiku vai ari cukuriem.... tie kas izdomaja so ekpermentu tiesam neapjedz sekas ko var iegut vai jau pat ieguvusi.
3 0 atbildēt

vissliktākais istenībā ir sāls!

1 0 atbildēt

Būtu interesantāk palasīt, kā turpinājās eksperimins! emotion

0 0 atbildēt

to raidījumu redzēju, vsp jau labs emotion tā tad... speķmaizītes var uzēst emotion

1 1 atbildēt

Pastulbs ex periments....

1 2 atbildēt