local-stats-pixel fb-conv-api

Spēka sporta kastrācija.14

292 2

Šoreiz vēlos izteikt savas pārdomas par ļoti nopietnu tēmu saistībā ar sportu. Protams, tā visa ir filozofēšana un es nemaz negaidu piekritēju kalnus, tomēr varbūt kādam tas liks aizdomāties.

292 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Neizlasīju tavu rakstu, Bet man pietika ar sākumu. Vienmēr gan dzīvē, gan sportā pirms kaut ko darīt ir jādomā ar galvu. Tu nevari paņemt stieni un ar līku muguru, un šķību kāju viņu cilāt, savādāk pēc dažām reizem jau sāksi iedzīvoties ķermeņa poblēmās un pēc gada braukāsi ratiņkrēslā. Daba nav paredzējusi cilvēkam trenēties tā, kā mēs to daram sporta zālēs - nekad, neviens nav cilājis 100kg smagus stieņus vai skrējis maratonus, cilvēka ķermenis nav paredzēts tādai slodzei, un tāpēc ir jāmeklē veidi kas ir visefektīvākie un vismazāk var radīt problēmas.  Ir cilvēki, kuri trenējas, lai būtu veselīgāki un spēcīgāki nopietni apdomājot ko un kā dara, bet ir tādi, kuriem galvenais, lai lieli muskuļi un spēj pacelt vairāk kā čoms Artjoms, un var sadot pa galvu Aļošam. Otrais variants vecumdienās jutīs smagas sekas.

5 0 atbildēt

Lielākā ķibele ir darba ētikā un attieksmē pret sevi pašu. Sekojoši - nav atdeves. Jo nav jau kam "nākt atpakaļ". Un nav pat svarīga nodarbošanās. Es skolas laikā - tālo '80 pašā sākumā - par to nedomāju. Tikai centos izpildīt visus treneres dotos vingrinājumus līdz galam. Šobrīd man ir 44 un es itin žirgti uzspēlēju republikas meistarībā 1. līgā emotion

1 0 atbildēt

fascinē tas ka raksta par to ko nerubī vispār 

nākamais raksts būs par ātomu skaldīšanu ? 

1 0 atbildēt

"Viss ir atkarīgs, kā esi pieradinājis organismu slodzēm. Vai esi redzējis hokejistu vai basketbolistu turpinam skriet apkārt laukumam?..." - tā reiz atbildēja treneris (rokasbumba) komandas bieram par iebildi, ka nepareizi trenējamies, kad pēc intensīvas skriešanas nonākam no laukuma un apsēžamies.

Pieredze rāda, ka ir pamatvingrinājumi, bet papildvingrinājumi katram ir atšķirīgi. Cik mēs esam atšķirīgi, tik atšķirīgi ir arī mūsu, kā indivīdu, ķermeņi.

0 0 atbildēt

Nodarbojos ar powerliftingu. Tehnika der tikai treniņos, kad treneris neļauj izlikt sevi visu, taču sačos par tehniku līdz galam nedomā, galvenais ir dabūt augšā ;D 

0 0 atbildēt

Pateikšu skarbo patiesību - rekordi viens pēc otra lūzt tāpēc, ka attīstās steorīdu lietošana. Metodika arī pirms 15 un 20 gadiem bija tik pat laba un VĒL labāka, jo bija mazāk trendu un sviesta, kas piesārņoja cilvēku galvas. Viņi gāja un darīja, nevis prātoja par to, kuru ekipējumu labāk izmantot. 

TRX var izmantot tad, kad ir garlaicīgi un fiziskā aktivitāte ir tikai darbošanās pēc. Neesmu iedomājies nevienu nopietnu sporta veidu, kur augstu rezultātu sasniegšanai būtu nepieciešams izmantot tās virves. 

0 0 atbildēt

kapēc tāds nosaukums emotion

0 0 atbildēt

Lasu šo rakstu, wild dzira parādās. Es tak viņu neņemšu.

0 0 atbildēt

Kādi pasaules rekordi tad tiek lauzti ar trx? Spēka trīscīņā? WSM? 100m sprintā? 

0 1 atbildēt
Labāk aizej un pastrādā kādu fiziski smagāku darbu un nebūs jāiet uz svaru zāli. Pie reizes arī būs nodarbinātas pārsvarā visi muskuļi.
2 3 atbildēt