local-stats-pixel fb-conv-api

Spēcīgākais pievilkšanās veids un tā meistari, kas trenē to - NEIESPĒJAMI!10

30 1
Baudām video un iespējams pamēģinam paši, vai vismaz motivējamies ko darīt emotion
30 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Tie kuri nekad nav bijuši pie stieņa un pamēģinājuši pievilkties, tie arī nesapratīs un nespēs novērtēt cik daudz šie cilvēki ir sasnieguši.

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
No pieredzes saki? Domā ka palīdzēs? Parasti par pediņiem paliek mātes dēļ, bet nereti arī no tēva. Jā, man tevis žēl. Es lasīju, ka vecāku agresija bērnībā tā ir slikta lieta. Kāpēc negriezies pie sociālajiem darbiniekiem? Domāji, ka tu vainīgs? Teikšu tev kā psihiatrs ar stāžu: Tā nav tava vaina.
0 0 atbildēt
Zigmunds Freids daudz pateiktu ko viņš domā par agresiju. Labāk būtu praidā gājuši un agresiju izgāzuši tur. Šeit, portālā tā maz noderēs. Vienkārši smieklīgi, kā onānisti, kuri uzbudinās un motivējas no vīriešu torsiem ar savām seksuālām fantāzijām mēģina aplikt oponentus. Vai tam galvenajam zilītim neliekas, ka ja par rakstu saņem aptuveni 30 plusus, tad nav jēga jaunu tādu rakstu likt. Var taču atrast citu tēmu. Piemēram -" kā es ar juri un tomu pirkām rozā stringus", vai " kā pareizi motivēties, skatoties uz veci..." Kāpēc bāzt tos steroīdainos večus, kuri kačājas? Tas tāds tavs fetišs?
0 0 atbildēt
Tik liels lūzeris, ka pats pat sev komentē no anonīmā lietotāja, lai norautu kādu cepumu... Uzraksti kaut jēdzīgu rakstu, tad tā nevajadzēs. Vai tad zilajiem nav par ko uzrakstīt?
0 0 atbildēt
Nu redzi, kā es par vienu rakstu noplēšu vairāk plusus, kā tu pa desmit. Pidrillu tēmas nevienam nepatīk.
0 0 atbildēt
26 pidrillas. Kaut kā maz. Praidos savācas vairāk.
0 1 atbildēt
Kārtējais geju video. Te pat veči. Kas nākošais? Video no morga? Cik pēdējā laikā savairojušies pidrillas...
0 12 atbildēt