local-stats-pixel fb-conv-api

Sociofobija7

107 0

Cik bieži tev ir nācies teikt :’’Tas Jānis gan lepns palicis, pat sveicināties ar mani negribēja, pārgāja uz otras ielas pusi’’ ’’Tā Ilze gan kaut kāda jocīga ,ne viņa runā ar kādu, ne viņa kur iet. Kaut ko pasaka kompānija, uzreiz sarkst. Jocīga kaut kāda’’’ Ā, tai galvā nez kas sakāpis, ar degunu mākoņos brauc’’.

Mēs nesaprotam to, ka īstenībā daudzi no šiem cilvēkiem cieš no neiedomājam iekšējam bailēm. No patstāvīgas iekšējas cīņas ar tām.

107 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Superīgs raksts.emotion Pašam pamatskolas laikā arī bija sociofobija, tas ir vienkārši briesmīgi. Tu zini, ka tas nav nekas īpašs, bet ķermenis sāk uztraukties pats no sevis.

7 0 atbildēt
Man bija tas pats. Tu gatavojies, no galvas prezentācijai sagatavo tekstus, bet kad jāprezentē, tava klase pārvēršas par briesmoņiem (nejau burtiskā nozīmē) un gaida katru tavu kļūdu, lai varētu tevi apsmiet. Tad prezentācijai aizmirstas pirmie vārdi,nerunājot par pārējo prezentāciju.
5 0 atbildēt

Meklējiet atbildes un padomus pie Sātana! Tad vairs nebūs ne tumsas, ne cilvēku bail.

1 0 atbildēt
A man vienkārši besī cilvēki :/
1 0 atbildēt

Laikam man ar viņa ir, jo kad izgāju klases, cilvēku priekšā, man šķiet, ka man seja kļūst sarkana kā biete (lai gan es nezinu, vai tā ir), sāk raustīties valoda un ir baigais uztraukums...  emotion

1 0 atbildēt
Es runaju ar loti daudz nepazistamiem cilveki
0 0 atbildēt
Bet man patik galva izrekinat visas(ne)iespejamas briesmas
0 0 atbildēt