local-stats-pixel fb-conv-api

Slaidumiņš18

169 0

Sveiki cilvēki, kuri uzdrošinājās atvērt šo rakstu.

Liekais svars, kā visiem zināms ir liels traucēklis 21. gadsimta cilvēkiem. (tagad vari iet ārā no raksta, ja tev pie ūksta - (dibena - latgaliski) tievēšana un mīļāki par visu ir hesīši un maķīši. )

Pati piekopju šos vingrinājumus, lai kaut cik atgūtu normālu formu.

169 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Un par ēsšanu ne  vārda... Fiziskas aktivitātes, protams, ir laba lieta, bet kombinējot tās ar izmaiņām ēsšanas režīmā un ēdienkartē rezultāti būs ātrāk, iespaidīgāki un noturīgāki, pie tam samazināsies iespējamība, ka metīsi visu pie malas, jo redzams rezultāts nāk pārāk lēni.

Par vingrinājumiem, pamēģini nevis uzreiz pa 50, bet pa kādām 20 - 30 reizēm kādus 4 setus ar nelielu pauzīti (30 sek). Efekts būs lielāks un psiholoģiski būs vieglāk.

Programmai nepiesiesimies, labāk tā, nekā nekā emotion

9 0 atbildēt

nesaprotu, ko visi baigi cepās par to, kas te rakstīts, nekas jau nav nepareizi, ja meitene grib tikai drusku atlētiskāku figūru, tad savienojumā ar kārtīgu uzturu šis būs pietiekami labs variants, protams neko milzum daudz tas nemainīs un kārtīgu sportisku formu tā arī nedabūsi, bet vismaz nostiprināsi vēdera, muguras, kāju un pēcpuses muskulatūru, pats esmu vieglatlēts, eju arī uz trenežieriem un nedaudz brīvajā laikā piekopju boksu un kikboksu, tādēļ, manuprāt, tas kas ta aprakstīts būtu nedaudz par maz, lai pilnvērtīgi atīstītu šīs muskuļu grupas, bet kā saka: labāk tā, nekā nekā 

3 0 atbildēt

paldies~!!!!emotionnoteikti to izdarisu es ar

1 0 atbildēt
Malacis ka dari kaut vai tik daudz,prieks par tevi :)
0 0 atbildēt

diezgan noderigiemotion

0 0 atbildēt

Trešais nav aizmugurējā presīte, bet gan vingrinājums dziļajiem muguras muskuļiem, ieteiktu cilvēkiem, kuriem sāp mugura, ļoti palīdz

0 0 atbildēt

Šis raksts bija sausāks par sausāku. :D Ar šādu treniņa plānu neko neuzkačāt.

0 7 atbildēt