local-stats-pixel fb-conv-api

Skaļš treids iekš NBA.4

4 0

NBA fani eiropas laikā zonā(arī latvieši)no rīta pieceļoties un ieejot interneta pasaulē ātri pamanīja,ka ir noticis tā dēvētais blockbuster deal.

CELTICS SAŅEM:Kyrie Irving

CAVS SAŅEM:Isaiah Thomas,Jae Crowder,Nets 2018 first round(unprotected),Ante Zizic

No sākujma daudzi cilvēki metās virsū sakot celtics,ka viņi ir paveikuši milzīgu kļūdu vēl ņemot vērā,ka Klīvlenda izmisiģi meklēja treidu,bet es neieteiktu celt traci.

Celtics tātad saņēma Kairiju.Kairijs ir garāks par IT,nosacīti arī labāks.Viņš arī būs pirmā opcija uzbrukumā kā to vēlējās.Lai gan viņiem devās prom divi labākie sedzējie (Krauders uz Cavs,Bradley FA aizgāja)viņiem palika daudz labāka bilde.Mērķi bija mazliet domāts ar skatu nākotnē.Kairijam ir 24 gadi un divu gadu līgums,turpretim IT ir savu spēju maksimumu sasniedzis un ar viena gada līgumu kabatā.Krauders savukārt spēlēja lielākoties 3 numurā,kur vietu jāatbrīvo bija Jaylen Brown,Jayson Tatum un Heywordam,kurš arī 2 numurā var spēlēt.

Cavs atkal ir iespējams gatavi sisties ar Goldensteitu,jo viņi ir ieguvēji īstermiņā.Viņi zināja ,ka pēc šī gada Thomas gan jau ies prom,tāpeč Bostonai nācās atdot to picku,lai viņiem būtu garantēta nākotne,jo LBJ arī var iet prom šosezon un Rose arī,tātad,šogad ja Cavs neuzvareš,tad viss tur izjuks un notiks komandas pārbūve.Bostona ir padomājusi par nākotni,Cavs šogad baigi sitīsies.Aizeja arī lika noprast,ka grib lielu algu,bet Bostona to nevar īsti atļauties.

4 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Celtics ir viennozīmīgi ieguvēji, jo viņi ieguva Kyrie Irving, kam uz nākošajiem diviem gadiem ir vēl līgums + viņš ir tikai 24 gadi, bet Isaiah Thomas bija īss, kas padarīja viņam aizsardzību grūtāk spēlēt. Isaiah Thomas nesen pateica, ka Kobe Bryant ir labāks par LeBron James redzēs, ka viņiem tur ies kopā. Protams Celtics zaudēja Crowder, kas lieliski varēja no rezerves nākt, bet treidot viņu prom - Jaylen Brown vai Jason Tatum nāks sākumsastāva.

C - Al Horford

PF

SF - Tatum/Brown

SG - Hayward

PG - Kyrie Irving

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt