local-stats-pixel fb-conv-api

SWAT monstrs ekstrēmi trenējas13

170 0

Baudām!

emotion

170 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

lodei nav vienalga kādas miesas būves cilvēks stāv ceļā! 

1. Man paziņam 8 puļas iešāva, pie tam, gan plaušā, gan lāpstiņas rajonā, gan citur iekšās, viņš ne tikai paspēja izskriet uz ielas un pabļaut, lai kāds nāk palīgā, bet arī sagaidīja pie samaņas ātros, viņu operēja, vienīgais tagad pāris puļas ir līdz kapam, jo riskanti ņemt ārā.

2. Jau senā Romā gladiatori bija skapji, jo tauku un musīšu slānis pasargāja gan no grieztām brūcēm, gan arī muskuļus saprindzinot biju grūti iedurt. Tas pats ir ar puļām - nenoliedzami, ka trieciena efekts ir liels, jo puļa deformējas, bet šitādā skapī 90% puļas saplosīs taukus, muskuļus, kaulus, bet līdz dzīvībai svarīgiem orgāniem netiks. Un ja vēl ir bruņu veste, tad vienīgais, kur var nāvējoši iešaut ir stakle, kakls un galva. Ļoti mazs laukums salīdzinot ar korpusu.

Šis nav Indiana Jones prikols Indijā, kur viens izvicina zobenu, visi skatās, pēc tam Jones izvelk pistoli un vienkārši nošauj vicinātāju. 

6 0 atbildēt
Ja tas viss ir bez steroiidu klatbutnes, tad visu cieņu!
3 0 atbildēt

Visu cieņu, vecis ir labā formā. Protams ir svarīgi, ka jāspēj skriet ātri ar visu ekipējumu, pārrāpties pāri sienai un izpildīt citas spēka un veiklības darbības. Bez tā visa vēl ir nepieciešama arī taktika, reaģēšanas ātrums, jo tādā darbā neņem cilvēkus, kas māk tikai stipri sist un 100 kg pacelt. Un pat tad ar to visu kopā SWAT darbā lode nevienu nešķiro, kur lido, tur lido. Tāds ir viņa dzīvesveids un pēc video, izskatās ka viņam patīk.

2 0 atbildēt

Teiksim tā, ekstrēmā situācijā Tu jau būsi ar putām uz lūpām, sviedrainu dirsu un aizelsies pirmajā kilometrā, kamēr šitas čalis jau būs ticis otrpus kalnam - pilnā ekipējumā, ar ieroci rokās un vēl uz pleca nesot ievainoto.... Bet tā jā, prikškam swatam tā trenēties?! emotion

1 1 atbildēt

 Viņš ir tik stiprs emotion 

0 0 atbildēt
Swat nepieciešama maratona izturību, ne šādu.
0 0 atbildēt

Vot to es saprotu - Šādi trenējoties rodas lietderīgais spēks nevis tāds kā sežot svaruzālē ,parasti uzkačā lielus muskuļus un ir galīgi stīvi, kas knapi kustās.

1 2 atbildēt