local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas Dinamo statistika. (komanda, spēlētāji, punkti)6

61 3

 

Vēlējos sniegt ieskatu Rīgas Dinamo statistikā.

Apkopoju šīs sezonas mēnešu spēļu rezultātus un to neliels apraksts, komandas spēlētāju statistiku salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu un nedaudz par Šuplera plānu emotion .

Pagājušā sezona bija pirmā KHL sezona. Kopā KHL līgā ir 24 komandas, kuras aizvada 56 spēles regulārajā čempionātā, kuras cīnās par Gagārina kausu. 08/09 gada sezona netika sadalīta rietumu un austrumu konferencē kā tas ir šogad. Pagājušo gadu Rīgas Dinamo savu debijas sezonu aizvadīja pienācīgi.

08/09 sezona daudziem mūsu Latvijas spēlētājiem, bija milzīga slodze, jo tik stiprā līgā nebija spēlējuši. Neskatoties uz visu mēs izcīnījām 10. vietu ar 86 punktiem. Doties playoff spēlēs zaudējām visas 3 spēles Maskavas Dinamo.

Šogad esam 13. vietā kopā un 8. vietā savā konferencē ar 84 punktiem. Neskatoties uz to, ka esam zemākā vietā regulārajā čempionātā šogad, šī sezona ir noteikti aizvadīta labāk. Esam playoff spēlēs uzveikuši favorītus SKA komandu un dodamies tālāk sisties pret Znaroka trenēto MVD.

Ir redzams milzīgs progress mūsu latviešu spēlētāju vidū, daudzi ir guvuši divreiz vairāk punktus kā aizvadītajā sezonā. Vārtu attiecība arī ir kļuvusi labāka. Zemāk bildēs ir apkopoti abu sezonu spēlētāju un komandas statistika.

Kas zina, ja dinamieši jau no sākta gala septembrī būtu spēlējuši kā viņi to dara no janvāra, mēs būtu vieni no čempionāta favorītiem. Ar nepacietību gaidu šīs sezonas iznākumu un jau nākamās sezonas sākumu.


Atvainojos ja tās tabulas ir gruti uztvertemotion , bet pārtaisīt vairs nevēlos. tiem kam intresee vnk auzklikšķiniet tās jaunā logā. emotion

61 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

raksts jau labs, bet vajadzeja taisit, tad ,kad sezona pilniba beigsies. butu korektak salidzinat

2 0 atbildēt

mmm interesanti :)

1 0 atbildēt

'(Austrumi ir kopā izcīnijuši 960 punktus, 8tajai vietai 84 punkti. Rietumi izcīnijuši 1053 punktus, 8.tajai vietai 64. punkti)' kkas manliekas neshancee, ka tik nav taa, ka austrumos 8. vietai ir 64. p un rietumos 8. 84?

0 0 atbildēt

atbildot uz wanted komentāru " raksts jau labs, bet vajadzeja taisit, tad ,k... "

Regulārā čempionāta sezona ir beigusies, es jau apkopoju to. Playoffiem un regulārajiem čempionatiem ir atsevišķas statistikas=] Un salīdzinot playoff stat. pagājušo sezon zaudējām jau pirmās 3 spēles, nav daudz ko salīdzināt =]

atbildot uz sheppard komentāru " '(Austrumi ir kopā izcīnijuši 960 punktus, 8t... "

jaa paldies izlaboju=]

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

un 6itaada komada veel cer kauko vineet?

0 3 atbildēt