local-stats-pixel fb-conv-api

"Resnam būt ir seksīgi!"214

1863 10

Ik pa laikam parādās raksti par to, kā sievietes lepojas, ka ir resnas. Uzskatot sevi par seksīgām un drosmīgām. Tad nu šeit ir mans "resnais stāsts."
Tā nav drosme, tā ir stulbuma propogandēšana. Esiet resni un ar to lepojieties!

emotion

1863 10 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 214

0/2000
Ko es tikko izlasīju?! Man prieks, ka beidzot sevi esi iemīlējusi, bet es nedomāju, ka visi tie daudzie cilvēki, kas neatbilst skaistuma standartiem - vienalga, kādu iemeslu dēļ - ir neglīti. Tā ir ļoti sekla domāšana, ka skaistumu veido tikai ārējais izskats.
8 2 atbildēt

Smuks zaķis !

6 0 atbildēt
Kur tev tāda attieksme parādījusies? Tev tiešām visas draudzenes ir slaidas? Padomā kā viņas jūtas lasot šādu tavu rakstu.
6 0 atbildēt

Man jau šķiet, ka arī 16 gados izskatījies labi. Ja klasesbiedri Tevi sauca par resnu, tad laikam esi bijusi galīgo kaulu kambaru klasē! Meitenes pienākums nav 16 gados būt par anoreksiķi.

Visu cieņu,ka dalījies ar savu stāstu.

5 0 atbildēt
Oh, well... Minēju, ka esmu 170cm gara, ja ņemam pilnīgi precīzi, tad 167cm. Svēru es 81kg. TAS NAV RESNS? Reāli tie ir 20 lieki kilogrami. Tagad man pašai šķiet, ka nu ir līdzsvarā. Es neesmu kalsna un neesmu resna. Viss mans ķermenis ir mīksts. Tagad es jūtos labi. Man pofig, kas tev skaitās tievs vai resns, bet šo es darīju tikai un vienīgi sevis dēļ, lai justos labi savā ķermenī. Rakstu es ieliku, lai parādītu, ka nekas nav neiespējams.
5 0 atbildēt
Es uzskatu, ja ir nedaudz apaļumiņš as ir pieņemams. Bet tas Kuras ir resnas un saka ka tas ir normali, vismaz vejs neaizputis es nekad nesapratisu. Nesapratisu ka to sev var nodari un ka tas ir erti. Protams te neiet runa par cilvekiem kam ta ir del veselibas problemam, bet mcdonalds un tamlidzigi.
5 0 atbildēt

Visu cieņu Tev! Un veiksmi arī turpmāk! emotion

4 0 atbildēt

Ja grib, tad var. Malacis! emotion 

4 0 atbildēt

Pirmā bildē cērtama eglīte emotion

4 0 atbildēt

Malacis Ieva! emotion emotion emotion

4 0 atbildēt
Pilnīgi piekrītu. Vai tagad , kad šajā sasodītajā laikmetā visi iet uz maķīti un uzresnē, tagad skaitās seksīgi? Piekrītu arī tam, ka būt skalam nav forši, bet kaut kādam balansam jābūt.. Prieks, ka saņēmies un tagad jūties labi savā ķermenī . emotion
4 0 atbildēt
Man prieks par tevi, tu vēl sporto vai atmeti ar roku kad sasniedzi iecerēto?
4 0 atbildēt
Pieci iemesli,kāpēc mīlēt apaļās meičas!!! 1.Viņas nekad tevi nekrāps ar citu džeku. 2.Viņas ir labsirdīgas. 3.Ledusskapī nekad nebūs neapēsto produktu. 4.Ziemā viņa tevi sildīs. 5.Resnulēm sexu vajag KATRU DIENU.
7 4 atbildēt

HEHEHE! Man patīk liesa gaļa,vieglāk košļāt! emotion 

3 0 atbildēt

Nu baigais malacis. Un galvenais neapstāties pie sasniegtā un nepalaisties, bet gan turpināt iesākto! Cerams ka tas iedvesmos pārējos.

Pie mums Anglijā šis pašlaik ir ļoti sāpīgs temats. Te pat neiedomājies kādu nosaukt par resnu vai ar lieko svaru - ar akmeņiem uzreiz nomētās. Tā vien liekas ka resnums ir kā norma.

+ Tev par uzdrīkstēšanos. 

4 1 atbildēt

Panākt var visu, vienīgi vajag būt vēlmei.   emotion 

3 0 atbildēt

Kailfoto jāliek! Citādi jau nevar saprast, kas tur zem drēbēm! emotion

4 1 atbildēt

Drosmīga esi!  emotion 

3 0 atbildēt
Un autore malace. Labi ka sanemies un nepadevies. Un 16 gados nemaz tik apala neizskaties.
3 0 atbildēt
Super, Ievu, neklausies tos visus, tu izskaties lieliski un jateic 16 gados izskatijies ari superigi, kur tu tur esi resna neredzu, normala, forsa meitene.
3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »