local-stats-pixel fb-conv-api

Real Madrid kļūst par čempionu līgas uzvarētāju!6

21 1

Mačs notika Kārdifā,Velsā,un, piepildītajās tribīnēs(ap 73tūkst. vietu)laukumā devās Real Madrid un Juventus komandas.agrāk savstarpējos mačos bilance bija neitrāla,taču bukmeikeri mazliet sliecās uz Real Madrid uzvaru.Pirms mača sākuma uzstājās grupa Blak Eyed Peas.

Mačs sākās ar dažiem momentiem no Juventus puses,taču iniciatīvu pārņēma Real Madrid un tas atmaksājās.piespēle no sāniem Ronaldu,kurš no 14m attāluma raidīju bumbu kreisajā apakšējā stūrī.Juventus metās atspēlēties un pēc brīža arī izlīdzināja rezultātu.Mandžukičs pie soda laukuma līnijas tika pie bumbas,kuru viņš uzcēla augstāk un sita atmuguriski,skaisti bumbu raidot zem vārtu pārliktņa un gūstot vienus no skaistākajiem vārtiem kādi jebkad gūti ČL finālā.

Pirmais puslaiks turpinājās ar dažiem momentiem,taču rezultāts nemainījās.Interesanti,ka pirmajā puslaikā tika fiksēti 19 noteikumu pārkāpumi.

2puslaiks iesākās arī ar daudz pārkāpumiem.

Mačs jau kļuva garlaicīgs kad pēkšņi 61. minūtē ar tālšāvienu Kazemiru guva vārtus izvirzot Madrides komandu vadībā.

64. minūtē pēc visvienkāršākā centrējuma Ronaldo tika pie bumbas vārtu priekšā pie vārtu staba un guva otros vārtus panākot jau nopietno 3:1.Ilgi Juventus nespēja izveidot nopietnus momentus.

77.minūtē Garets Beils devās laukumā.Rezervē viņš bija,jo viņam nebija labākais veselības stāvoklis.Tā kā mačs notika Velsā,Velsietis varēja iepriecināt gan Velsas fanus pie tv,gan klātienē.

Veļāk Kvadrado nopelnīja sarkano kartīti praktiski izgaišot cerības Juventus uzvarēt/izvilkt šo spēli.

Ar pēdējo maiņu novelk mazliet laiku ..90 minūte ....4:1..aAsensio gūst vārtusno vārtu priekšas.,Un atskan fināla svilpe

Real Madrid paceļ šo trofeju 2 gadus pēc kārtas un pierāda sevi kā labāko komandu pasaulē 2 gadus pēc kārtas.Gaidam Krištianu Rīgā...

21 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Mačs bija ļoti skatāms!   emotion  Tikai mazliet par daudz teātra!

Lai gan biju RM fans, cerēju, ka Juve vēl kādu iebumbos, lai vēl jautrāks tas pasākums.  emotion  

4 0 atbildēt
Vienmēr pie šādiem mačiem klusībā ceru uz uz papildlaiku un pendelēm.
3 0 atbildēt
Gramatika pieklibo, bet raksts labs Par spēli: Biju par Juventus, bet riebās abu komandu futbolistu tēlošana
2 0 atbildēt

Biju gaidījis mazliet citādāku spēli, bet, vismaz, šovakar nebija lieli tiesnešu brīnumi, kas šogad futbolā visdažādākajos līmeņos nav trūkuši.

P.s. pačeko šur un tur lielos burtus -šur tur lielie burti, kam nevajag, bet uzvārdi ar mazajiem.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Labs. emotion

0 0 atbildēt