local-stats-pixel fb-conv-api

Pašdisciplīna4

56 1

Labdien, Nu esmu arī jūsu spociņu kompānijā.
Kā pirmo rakstu vēlos izveidot motivējošu, tā manī smēļas un smeļas, jo man ir ļoti tuvs hobijs - fitness, kas ir ne tikai mans hobijs, bet kas vairāk.

56 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Malace, tā tik turpināt! emotion emotion Jebkurā gadijumā nodarboties ar sportu ir labāk nekā sēdēt uz vietas un nedarīt neko. Sports uzlabo pašsajūtu, man vismaz tā ir, pēc sporta jūtos labāk un tā tiešam ir, katru reizi, kad tu nodarbojies, ar katru reizi liekās, ka tu vari sasniegt daudz vairāk, es tev visā pilnība piekrītu. Taču nevajag nolaisties... Vienkārši vajag turpināt un neapstāties, tiekties pēc sava mērķa, tie visi centieni, pēc kuriem mēs sniedzamies, tie ir visi sasniedzami, tikai pēc tiem ir jāsniedzās, un nevajag nokārt galvu, ja ar pirmo nesanāk, viss notiek lenāk un tam vajadzīgs laiks.  Btw, plusiņš par rakstu. emotion

1 0 atbildēt

Es šeit neuzspiežu nevienam nodarboties ar sportu, sakot ka vajag un viss emotion  Turklāt mani treniņi nav ar domu nostiprināt ķermeni, bet sportot ar prieku, pārbaudot savas spējas. Tas nav gym, nav arī tīrs street workout. 

1 0 atbildēt

Noteikti, ka tvirta pakaļa emotion

1 0 atbildēt

Trenējos gandrīz visur kur atrodos, pat atpūtas izbraukumos, šīs bildes ir no pārdaugavas, tur arī ikdienā trenējos.   

1 0 atbildēt