local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules Armiju kaujas mākslas2

24 0

Jebkura pasaules armijā jaiziet cauri mācībām, taču dažas pasaules armijās saviem biedriem ir radijušas speciālas kaujas mākslas jekurai situācijai , uzskaitīšu dažas  populārakājām un labakājām.


Krav Maga (tulkojumā nozīme tuvcīņa) izrāeliešu elitāras spiegu komūnas mosad kaujas māksla , kura tiek pasniegta arī armijai, tāir viena no populārākajām, jo apmāca arī civilo, lai gan daudz, kas ir palicis slepenība un ir retimeistari, kas to var iemācīt pilnībā, plaši pielieto algotņi un dažādi drošības dienesti. Kravmaga ir ļoti brutāla kaujas māksla un māca to kā ātrāk izslēgt oponentus no cīņas, lai cīnoties ar pārspēku uzvaru būtu gūt vieglāk,tiek mācīti dažādi traumējoši paņēmieni. Nav oficiāls sporta vieds.

Marine Corps Martial Arts Program (ASV jūras kājinieku kaujas maksla ) devīze viens prāts jebkurš ierocis pavisam nesen pārdēvēta, tāču tikusi mācīta jau gandrīz no modernā korpusa pirmsākumiem,kad kajinieki bijuši izvietoti japānā,ši ir viena no vislabāk izstradātajām sistēmām  un aizgūst paņemenus no visas pasaules kaujas makslām, treniņi notiek pēc pakāpēm un lai sasniegtu kādu pakāpi jābūt arī konkrētā dienesta pakāpē, treniņi ir ļoti smagi un tajos pat ietilpst cīņaar vairākiem oponentiem ar acīs sapūstu pipargāzi. Šīkaujas makslā nav pieejama civilajiem. Nav oficiāls sporta veids

Kenpo vai Kempo āzijas militarā kaujas māksla par kuru ir ļoti maz informācijas , taču plašākai publikai ir pieejama amerikāņu kenpo, kas stipri neatšķiras no oriģināla, bieži tieksalīdzināta ar taiboksu. ir oficiālssporta vieds

Sistēma - Krievijas kaujas māksla vieni no praktizētājiem ir slavenie specnaza kareivji, pieejama arī plašākai publikai pārsvarā populāra krievu tautības cilvēku vidu, šika kaujas maksla ir radīta gandrīz no nules tāpēc nav tik populāra kā citas un daudzi uzskata ka arī ne tik efektīva, kaujas māksla ir vairāk noderīga tieši kaujas laukā, daudz populārāka cīņas māksla, kas ir arī oficiāls sporta veids ir Sambo.

Oficiāls sporta veids nozīme, ka tas ir pieejams plašākai publikai kā arī, tajā notiek dažādi turnīri un sacensības.

Ja patiks uzrakšu citas.

24 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Krav Maga un Systema Spetsnaz miilaakie.

1 0 atbildēt

krav maga brutalakais.. patiik

0 0 atbildēt