local-stats-pixel fb-conv-api

Paraolimpieši olimpiskajās spēlēs7

183 0

Ir Olimpiskās un ir Paraolimpiskās spēles, kurās sportisti cīnās paši ar sevi un sāncenšiem, lai sasniegtu pēc iespējas labākus rezultātus. Sportisti ar invaliditāti var startēt ne tikai Paraolimpiskajās, bet arī Olimpiskajās spēlēs, kur konkurence ir daudz, daudz lielāka. Tas ir milzīgs izaicinājums un šādi cilvēki ir pelnījuši mūsu apbrīnu par uzdrīkstēšanos.

183 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Sapratīsim, ka šis spēles nav nopietnas tikai līdzjūtības žests no veselās sabiedrības puses. Ja viņi gribētu kaut ko pierādīt tad, lai sacenšās kopā ar veselajiem.

0 0 atbildēt

nu gan tu lej te smalku daugavinas udentinu. Esi kadreiz meginajis no ratinkresla kko darit? meginajis saut? nemaz nav gulosam stavoklim lidzigi. un ja stavot nevari tada limeni saut, kaa cilveks no ratiniem, tad taa gan buus tava (olimpiesu) nevaresana nevis lauzta mugurkaula prieksrociba. 

Padomaaa nedaudz pirms saki ko. 

P.S.  tas viss paraolimpiskums ariii ir parspilets, ja cilveks ir traumets, bet ne pietiekami, tad nespiiid paraolimpiade.,, Nedaudz netaisnigi, bet tas jau taa, vnm dzive ha

0 0 atbildēt

Kad tad rādīs pirmās "limpiskās spēles"? emotion

http://www.tezaurs.lv/#/sv/paraolimpisks

0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Labi fakti. Bet ir jāšanas sporta veids iejāde (dressage angliski), nevis izjāde, izjāde ir pastaiga zirga mugurā, nevis sports.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt