local-stats-pixel fb-conv-api

Par meditāciju – praktiskās nodarbības3

40 1

Lai sagatavotu prātu īstajai meditācijai ir nepieciešams vispirms attīrīt domas no liekās informācijas. Mūsdienās ir pieejams ļoti liels informācijas apjoms no kuras ir nepieciešams atbrīvoties, lai pietuvotos tuvāk augstākajam mērķim.

Lai spētu attīrīt domas iesaku klausīties lietus skaņās. Kā nekā tas ir ūdens. Mums jau ir zināms ka ūdens attīra gan ķermeni, gan prātu. Klausīties lietus skaņās sākumā ieteicams no desmit minūtēm dienā līdz pusstundai. Tad nu lūk, zemāk būs video ar dotajām skaņām.

Tas ir tikai pirmais posms. Jūs jautāsiet, kad tad sāksies otrais posms? Es atbildēšu tā – jūs paši sajutīsiet, kad ir jāķeras klāt otrajam posmam.

 

Otrais posms – meditācija

 

Lai sāktu meditēt ir nepieciešams apsēsties vai apgulties ērtā pozā. Pārliecinieties, ka neviens jums netraucēs. Aiztaisam ciet acis un sāciet pareizi elpot.

Ieelpa caur degunu līdz pašam galam un vēl mazliet, un izelpa caur muti līdz galam un vēl mazliet. Elpošanas ilgums iesākumā ir 3 minūtes dienā. Pēc izjūtām, palielināt līdz 5 minūtēm, tad līdz 10 minūtēm. Ilgāk par desmit minūtēm nav ieteicams to darīt.

40 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

https://youtu.be/4hcUh38LFso Šis riktīgi labs emotion 

1 0 atbildēt