local-stats-pixel fb-conv-api

Par loģisku liekā svara nomešanu! #29

100 0

Tā kā iepriekšējam rakstam bija labas atsauksmes, atļaušos turpināt.

Veselam ķermenim ir nepieciešamas divas lietas- fiziskās aktivitātes un pareizs uzturs. Šoreiz mēģināšu ar vienkāršiem vārdiem izstāstīt par uzturu.

Runājot par attiecībām, dienā uzņēmamo kaloriju daudzumu vajadzētu sabalansēt izmantojot 4:4:2 proporciju, jeb 4 vienības olbaltumvielu, pret četrām vienībām ogļhidrātu, pret divām vienībām tauku.

100 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Loti,loti nodereja. Liels paldies!! :) ;)
3 0 atbildēt

olbaltumvielas tā iedala tikai noobi. normāli cilvēki iedala pēc biopieejamības un aminoskābju profila.

glikēmiskais indekss ir fufels. ogļhidrātus iedala vienkāršajos un saliktajos. uzsūkšanās ātrumam nav nozīmes, svarīgi (ja nespēj sevi kontrolēt) ir sātības faktors.

2 0 atbildēt

par ogļhidraatiem pilniiba piekriitu -tas nebuut nav tik veseliigi no viņiem atteikties ka daudz kur tiek teikts -pats 2 menešus sevi tureju ogļhidraatu badā un es nebuut neteiktu ka tie 2 meeneši veseliibas ziņa man bija tie paši labaakie, bet varu vien piebilsts ka ir bezceriigi uzsaakt kadas dieetas ar noluuku samazinat svaru bet diemžel iztiekot bez fiziskajaam aktivitaatem - tu vari ees daudz ko neveseliigu bet ļoti daudz kustoties tas buus vel labāk nekā badoties un caurām dienām sežot pie televizora vai datora .pats sendienas ar neveseliigu partiku biju uzdzinis 3gadu laika apt.105 kg bet tad ar smagām fiziskajām slodzeem un pardomatu ēšanu 3 menešu laikā nodzinu uz 80kg un +uzaudzeju muskuļu masu [ un bez jeb kādam ķimijā]

2 0 atbildēt

Ieteicamas uzņemamais ūdens daudzums parastā ikdienā, neskaitot treniņus, kad šķidrums attiecīgi jāuzņem vairāk, ir 30ml uz 1kg ķermeņa svara.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Tad jau labāk palikt resnam nekā, lasīt tik garus tekstus.

3 5 atbildēt