local-stats-pixel fb-conv-api

Par balsi un to, kas notiek, ja kliedz5

28 2

Sveiki visiem šajā brīnišķīgajā brīdī! emotion Šis raksts, ar ko šoreiz vēlos dalīties ir par balss un elpošanas nozīmi. emotion

Elpošana, balss, elpošanas vingrinājums.

Elpošana cilvēka ķermenī pilda ne tikai fizioloģiskas funkcijas, kā skābekļa piegādāšana plaušām, bet arī enerģētiskas funkcijas. emotion Lūk kāpēc Dievišķajā elpošanai arī ir svarīga nozīme. Pareizi elpojot cilvēks smalkajos un tā ķermenis izvada nevajadzīgas un kaitīgas enerģijas, bet uzņem vajadzīgās gaišās Dievišķas, kas ir nepieciešamas pilnvērtīgai enerģētiskai funkcionēšanai gan smalkajos, gan fizikā. Nelielas pārejošas problēmas ar elpošanu (piemēram, klepošana vai dīvainas sajūtas kaklā kam nav īsti fiziska skaidrojuma, jo it kā viss ir kārtībā) tieši norāda uz to ka ar enerģiju apriti smalkajos nav tā kā vajag un tam vajadzētu pievērst uzmanību. emotion

Paskaidrošu smalkāk. Konflikta situācijās cilvēki bieži paaugstina balsi vai kliedz. Kliegšana tas ir veids kā atbrīvot uzkrājušas negatīvās enerģijas, emocijas. Tādā veidā cilvēki neapzināti mēģina atbrīvoties no tā milzonīga negāciju kvantuma kas ir tiem sakrājies ne tikai šajā, bet arī iepriekšējās dzīves. Jo vienkārši viņi nezin citu enerģiju atbrīvošanas veidu (es nerunāju par fizisku ietekmēšanu). Par hroniskām smagām elpošanas problēmām ir cits stāsts, tur jau iet nopietna karmiska atstrāde. Tāpēc kamēr viss nav tik traki aizlaists, to ir iespējams salabot vai uzlabot esošo situāciju. Un atgriežoties pie kliegšanas. Dievišķajā kliegšana vispār ir nepieļaujama, jo tādā veidā cilvēks, tas uz kuru kliedz, tiek ļoti stipri traumēts un ne tikai psiholoģiski. Cilvēka smalkie ķermeņi tiek ne tikai satraumēti, bet var būt pat iznīcināti. Un tas ir ar pieaugušajiem, nerunājot jau par bērniem, kuru energolauks vēl nav nostabilizējies un tikai veidojas. Arī vienkārši balss paaugstināšana var nest tādas pašas sekas.

Liekas, kāds sakars kliegšanai ir ar elpošanu? Sakars ir un pa taisno, jo mēs runājam izelpas laikā, līdz ar ko izvadam no sevis enerģijas. Kliegšana, tā ir ļoti liela negatīvo enerģiju plūsma, kas ir līdzīga lavīnai vai cunami vilnim. Nevienam nav šaubu par to, ko var nodarīt milzīga lavīna vai cunami vilnis cilvēkam, bet par kliegšanu mēs tā kā neaizdomājamies un pat nepievēršam tam uzmanību, jo tas jau ir kļuvis par dzīves sastāvdaļu. Bet vajadzētu. emotion

Balss tonis ir ļoti svarīgs arī sarunas laikā. Sarunas laikā ir jāuztur mērenu balss intonāciju un skaļumu, jārunā mierīgi un nepārtraukt sarunbiedru. Nevajag runāt pārāk skaļi un strauji. Pareiza balss nostādīšana ir ļoti svarīga.

Balss arī ir enerģija un ar to ir jāprot pareizi rīkoties. Pie pārāk skaļa un augsta balss toņa tā enerģija „bombardē” klausītāju. Rezultātā tas var stipri kaitēt viņa daļām. Citā gadījumā tādu agresīvu enerģiju var uztvert kā uzbrukumu, rezultātā tas var izsaukt sarunbiedra aizsargreakciju (tā var izpausties arī kā agresija). Klausītājs noslēgsies izliekot aizsardzības lai viņa daļas neciestu. Tādos gadījumos informācijas apmaiņa ne tikai praktiskajos, bet arī smalkajos līmeņos tiek apgrūtināta vai arī nenotiek vispār. Šo cilvēku enerģijas var sākt konfliktēt kas vēl vairāk pasliktina situāciju. Tas var notikt arī ar cilvēku daļām. Tāpēc pareizi nostādīta balss, tā intonācija un ātrums ir ļoti svarīgi. Ir jārunā mierīgi un nosvērti, bet katram cilvēkam ir savs runāšanas ritms.

Cits piemērs ir, kad runājošais runā pārāk lēni, garlaicīgi un vienveidīgi. Tādā gadījumā enerģijas plūst pārāk lēni nespējot izraisīt klausītājā interesi, bet otrādi-iemidzina to. Informācija , enerģija kuru dod runātājs neaiziet līdz citam cilvēkam izdziestot pusceļā vai arī aiziet bet ne pilnībā. Tas tāpēc ka enerģijas ir pārāk maz un tā ir vāja, nav spējīga pārvarēt kaut kādus šķēršļus vai blokus, iededzināt klausītājā interesi. ( kāds atceras lekcijas? emotion )

Tieši tāpēc pareizi nostādīta balss ir tik svarīga. Pie pareiza balss nostādījuma klausītājā neparādās vēlme aizsargāties vai arī viņa daļu traumēšana un bojāšana. Bet balsī ir pietiekoši enerģijas, lai uzturētu dzīvu un interesantu sarunu. emotion

Un atgriežoties pie elpošanas. Šis elpošanas vingrinājums ir ļoti vienkāršs un to zina praktiski visi. Tas neprasa daudz laika un spēka.

·

To var pildīt stāvot vai sēžot. Mugurai jābūt taisnai, pleci iztaisnoti lai krūškurvim nekas netraucētu. Nesteidzīgi caur degunu dziļi ievilkt elpu un mierīgi izelpot Elpošana nedrīkst būt saraustīta vai arī pārāk strauja un arī krūškurvja muskuļiem ir jābūt atslābušiem, nesaspringtiet savādāk neiznāks brīva viegla elpošana Praktizēšanās laiku un biežumu var regulēt pēc sajūtām, cik kuram vajadzīgs. Maksimāli ievelkot gaisu, uz brīdi aizturēt elpu un tad izelpot Elpošanas laikā var darīt arī dažādas kustības, piemēram, ieelpojot rokas pacelt uz augšu un mazliet pastiepties, bet pie izelpas nolaist. Šī kustība palīdzēs vairāk brīvai elpošanai un enerģiju tīrīšanai.

Un tas arī viss. Šis vingrinājums palīdzēs atbrīvoties no sastāvējušām enerģijām plaušas, kaklā un trahejā, paatrinās energoapmaiņu, kas sekmēs uz ātrāku jaunu, Dievišķu enerģiju ieplūšanu, savu smalko ķermeņu atjaunošanos.

Arī ikdienā elpai ir jābūt brīvai, dziļai to nevajag „pieklusināt”, darīt seklāku, jo tas neļauj ķermenim un arī smalkajiem izvadīt nevajadzīgās kaitīgās enerģijas, rezultātā tās uzkrājas, sastāvas bet beigu beigās fizikā parādās problēmas. Pirmā pazīme ir dīvainas nepatīkamas sajūtas kaklā, kaut gan fiziski viss ir kārtībā, kas tieši norāda, ka sliktās enerģijas jau ir pāri malām un ir nepieciešams kaut ko uzsākt savādāk tas parādīsies arī fiziski.

Starp citu, deguns pilda smalkajos aizsardzības funkciju, neļaujot tumšām enerģijām iekļūt cilvēkā, tās uzkrājas uz deguna matiņiem vai trahejā (kad tumšās enerģijas uzkrājas jau pārāk daudz), sāk kņudēt degunā un bieži vien aiz tā mēs šķaudām (zinātniski tam ir savs skaidrojums). Tādā veidā ķermenis atbrīvojas no nevajadzīgās enerģijas. Arī pēkšņi uznākušais klepus pilda tādu pašu lomu, tikai klepošana jau ir nopietnāk. Tas nozīmē, ka tumšās enerģijas jau ir nonākušas smalkajos plaušās un sākušas bloķēt to darbību.

Phoenix

Paldies visām būtnēm, kurām pateicoties šeit varēja tapt publicēts šis raksts. Ceru , ka tas iedvesmos visus, kas to lasīs- atmosties, un pilnveidoties. emotion

28 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Kurš tik daudz lasīs emotion
3 0 atbildēt

uz kuru ārstniecības iestādi jūs nosūtīt?

2 0 atbildēt

Bija interesanti! emotion Nezināju tādu saikni tādā griezumā. Paldies!emotion

2 0 atbildēt
Cunami vilnis tu saki? No manis šie cunami veļas naktī pēc murgiem, kad sāku taurēt tā, ka pati pielecu gultā sēdus, mājiniekus pamodinu un vēl puspagasta. emotion Labi, tas tā, bet raksts labs, nepaslinkoju un izlasīju. Agrāk interesējos par kaut ko tamlīdzīgu, tagad gan nav laika,bet interese palika. emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt