local-stats-pixel fb-conv-api

Par aktīvu vasaru !14

Heeey . Tā kā esmu aktīvs jaunietis, uzdomāju,kā veicināt bērnus, jauniešus un citus nodarboties ar aktīvu dzīves veidu .
Savu ideju es īstenošu ar populāro aplikāciju instagram palīdzību, kur ieliku bildi brauciena laikā ar riteni . Sākumā jānobrauc ar velosipēdu 1 kilometrs, un pēc tam jāieliek bilde instagramā, tad jāietago nākamie 1-3 dalībnieki, kurus nominē izaicinājumam braukt ar riteni . Lai būtu intresantāk, nākamajam jābrauc ir par 200 metriem vairāk nekā iepriekšējam , tas ir , 1.brauc - 1km , 2.brauc - 1.2km , 3.brauc - 1.4 km utt . Kad izbrauc ar riteni noteikto attālumu, nofotagrāfējas , tad bilde jāliek savā instagram profilā, jāpieliek haštags #daudzkilometruchallenge un jāietago nākamie cilvēki .
Pirmais sāku es, un es ietagošu dalībniekus , mans instagrams - instagram.com/marcismagone .
Protams varēsiet likt bildes ar to haštagu, kā braukājiet ar riteni, skrieniet, peldiet vai arī nodarbojaties ar citiem sportaveidiem, bet galvenais esat aktīva dzīves veida piekritēji.
Mans mērķis ir iesaistīt vismaz 1000 dalībnieku šajā projektā : )

107 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
A ja es nobraucu nevis 1,2km, bet piemēram 30, tad nakamajam ir 30,2??
6 0 atbildēt

Super idejaemotion bet pavājš challenge... Pilnīgi droši varēji sākt ar vsmz 3km, vienu km teju no kalniņa var noripot;D

Bet anyway,es piedalosemotion

3 0 atbildēt

Malacis, ka esi par aktīvu vasaru! emotion

2 0 atbildēt

" 1000 dalībnieku šajā projektā "

Ja tu nobrauc, piemēram, 1 kilometru un ietago 3 nākamos, tad viņiem nāksies nobraukt lielāku attālumu, nekā tev. Tātad pēdējais 1000. cilvēks nobrauks 66.6 kilometrus.. gribu redzēt kurš tad nu. 

Arī nav piedomāts par to, vai tiešām cilvēks neblēdīsies un nobrauks tiešām šo gabalu.. uzkāps uz riteni, nobrauks 100 metrus, nofočēsies un balle beigta.

2 0 atbildēt

O, super..būs laikam jāpiedalās. emotion

1 0 atbildēt

Savdabīgs, bet interesants.

0 0 atbildēt
Bet ideja laba
0 0 atbildēt
12 avatars12

Ietago mani, es šodien uz veikalu braukšu. emotion

0 0 atbildēt