local-stats-pixel fb-conv-api

Narkotikas, par kurām tu nezināji.15

786 3

Narkotikas ir sliktas, ok? Smagās narkotikas, kā heroīns un kokaīns ir ļoti bīstamas lietošanai, bet ir arī citas, par kurām, iespējams, neesi pat dzirdējis, kuras ir pat ļaunākas. Tu neticēsi, ka cilvēki tik tiešām tās lieto labprātīgi!

786 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://nets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Kāpēc Tu domā, ka mēs par tām neiznājām? emotion

22 1 atbildēt

Par Ajavasku - Izdzerot to dzērienu, ko taisa šamaņi no augu saknēm, kas atrodamas Amazones džungļos, tev parādīsies 2-4h garš trips. Galvenā viela ir DMT, dīvaini, bet tā viela ir VISĀ dzīvajā - kokos, zivīs, cilvēkos, zālē utt.

Trips būs "similar" filmai matrix. Caureja un vemšana ir kā blakus efekti

17 0 atbildēt

 

Kāds no tiem taurainajiem tiek aprakstīts kā narkotisks. Lasīju, ka viens zieds ' tējā'  un pēc trīs dienām atjēdzies nezinkur. Bet kura bija īstā šķirne neatceros.... Otrs variants - sola nenormālu caureju un vemšanu. Choose your destiny emotion

8 0 atbildēt

Spaisotāju nākotnes informatīvs ceļvedis.

5 0 atbildēt

Es nekādi nevaru saprast, kāpēc cilvēki apzināti vēlas zaudēt kontroli pār savu ķermeni, arī lietojot alkoholu. Zaudējot kontroli, tas var pat beigties ar nāvi, vai mirkļa kaifs ir tā vērts? Labāk ir vienmēr apzināties, kur tu esi un ko tu dari, tā ir gan drošāk gan sev, gan apkārtējiem.

5 2 atbildēt

Ne visiem cilvēkiem ķermenis reaģē vienādi uz dažādām vielām... Tas pats ir šeit.

2 0 atbildēt

Gan ju k daudzi nezinaja ari par tajam vardem kuras cilveki laiza emotion

2 1 atbildēt

Es vispār nesaprotu kam cilvēkiem ir vajadzīgi šitie narkotiskie mēsli. Tā jau pasaule iet ratā bet vēl kādiem narkomāniem gribās padarīt viņu "krāsaināku".

2 1 atbildēt
dažas dzirdētas.
0 0 atbildēt

Spēcīgi ! Tagad katrs patsmitnieks zin ko lietot nedrīkst . Efektam gan labāk būtu bildes ar šo narkotiku lietotājiem, šokējoši toties atmiņā paliktu ļoti ilgi.

0 0 atbildēt

emotion

P.S. Pārskati ortogrāfiju. 

0 0 atbildēt

da labi ..nu jau par traku ... bet no ‘’sātana elpu’’ Tonnas neatteiktos.. Visi man Makarenu dejotu emotion

0 0 atbildēt