local-stats-pixel fb-conv-api

Mīti un fakti par vīriešu presi17

73 6

Katrs vīrietis vēlas savos sapņos liela vēdera vietā sešus gabaliņus preses. Un novilkt kreklu pludmalē, bez kautrēšanās, piesaistot sev skaistuļu skatienus. Un trenažieru zālē demonstrēt ideālu vēderpresi.
Lai pārvērstu šo sapni īstenībā, vajag aizmirst par alu, hamburgeriem un ilgu sēdēšanu dīvānā. Tajos labāk gulēt pēc kārtīga treniņa, nevis tā vietā. Starp citu, meitenēm, kuras gribētu redzēt blakus vīrieti ar kvadrātiem uz vēdera, arī pašām vajadzētu tiekties uz ideālu figūru un atcerēties šos vienkāršos noteikumus.

73 6 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

"satur daudz ogļūdeņraža"  emotion 

Nē , nē ,nē .... pareizi šinī gadījumā būtu ogļhidrātu , - labo ogļhidrātu .

Ogļūdeņraži būtu piemēram metāns gāze kas ir pirdienos  emotion 

9 0 atbildēt

''Katrs vīrietis vēlas savos sapņos liela vēdera vietā sešus gabaliņus preses.'' 

Nu nez, man piemēram patīk powerliftings, kas tevi padara spēcīgu. Pēc cietuma konfektes negribu izskatīties, bet katram sava gaume.

6 0 atbildēt

Muļķības, īstam vecim jābūt normālam vēderam un nedaudz ar teļa taukumu. No tiem kubikiem nekāda jēha nav

9 3 atbildēt

ebac ,kas te tik nav sarakstīts ,viens raksta ,ka dzer aliņu un pievelkas uz stieņiem ,man tas uzreiz visu izskaidro - ektomorfs ,kurš domā ,ka prese ir pats galvenais muskulis un kājas vai mugura ir pie dir*** ,staigāsi kā doģiks.

Ar tiem pašiem deadliftiem ,squatiem un citiem bāzes vingrinājumiem strādā vēdera prese ,kā saka ,ja gribi dabūt presi ,tad 80% virtuvē strādā un domā ,ko tu ēd un 20% zālē. Un tie kuri ir endomofri ,tie lai taisa regulārus kardio treniņus un nekačā presi katru dienu ,tur nav jēgas. Es nesaku ,ka tas ir slikti ,bet nū muskuļiem pēc slodzes ir jātpūšas ,tāpēc arī ir domāti spliti.. Netrenēsi tu jau visu vienā dienā un tad uz nākošo dienu staigāsi kā invalīds. Iesaku vienkārši sākumam vienkārši kaut kādu plankingu taisīt ,tas gan nostiprinās presi ,gan palīdz arī mugurai un vispār nospridzina visu ķermeni.. 

Ā un vēl , tievs čalis ar presi ir tas pats ,kas resna meitene ar pupiem - it  doesn't count. 

Būsi 80kg uz 1.78m ar normālu muskuļmasu un presi ,tad tas izskatīsies skaisti.. (to es vienkārši paņēmu kā piemēru)   emotion  

Edit : ne visi augļi ,piemēram,endomofram ir ieteicami ,jo tie ir ātrie ogļhidrāti ,pēc intensīva treniņa var ieēst kādu ābolu un tad fiksi uz mājām iespiest nepieciešamos OGH un OB. Un ,ja neēdīsi nepieciešamos taukus ,tad tas arī ir slikti. vismaz 0.5g/kg tauku uz jūsu svaru. Tie var būt rieksti ,extra virgin olīveļļa (jā ir tādi cilvēki kuri ņem un ar karoti vienkārši močī iekšā) un zivs. Ā un zivju eļļa arī būtu nepieciešama ,tā kā tie ir obligātie tauki. Es piemēram trīs kapsulas iedzeru no rīta.

Un jā ,esmu endomorfs ,sveru ap 92kg pie auguma 1.82m. Presi es neredzu kā savas ausis.Jo biju sēdējis uz diētas pietiekami un norāvos..(es nedomāju tās diētas ,kur tev saka - "ēd vienu apelsīnu dienā ,dzer kafiju un vienu olu uz vakaru ,un tā trīs nedēļas no vietas). Es biju ēdis vārītu vistas fileju vai taisītu cepeškrāsnī (bez sāls ,ja nu tikai nedaudz piparu) ,rīsi ,griķi minimāli makoronus. Putra (bez cukura vai kādiem augļiem) ,vārītas olas. Salāti tikai no dārzeņiem un minimāli salātu mērci (kaut gan biju pircis tādas ,kur ir maz sāls). Vārīti dārzeņi nu un citu pārtiku. Nesaku ,ka tas bija mokoši ,bet nu vistas fileja gāja iekšā caur negribu..Vārīti dārzeņi (Dievs žēlīgais,nesaprotu kāpēc viņus ēdu ,garša tiešām pretīga).. Ā un visu to uzēdu ar rīsu aplīšiem ,viņi ir lēti un nav diez ko daudz kaloriju.. Īstenībā bija kaut cik progress ,bet es padevos un pats pie tā esmu vainīgs.. Neesmu gājis uz zāli jau nedēļu un našķojos ar visādiem našķiem ,ceptu fileju ,karbonādi un ko tik vel nē.. Svērties bail ,jo digitālie svari ,kad uzkāpšu uzrakstīs - step away you fatty. 

Katram ir sava izvēle. Protams , esmu par sportu un aktīvu dzīvesveidu. Pat ,ja jums svaru zāle ir hobijs ,vajag zināt ,ko un kā darīt. Zinu ,ka viss ātri nenāk ,bet vajag nepadoties. Un tie kuri sāka iet nu teiksim nedēļu atpakaļ un domās ,līdz vasarai mēnesis ,būs man labs ķermenis un visiem skaudīs.. Vecīt ,tev to bija jāsāk pagaišajā vasarā! 

Labi ,pietiks rakstīt ,iešu gulēt. emotion

6 0 atbildēt
Nu nevar 2x nedēļā kačāt presi un tad 5 dienas "atpūsties" un tad gaidīt, kad tad tā prese interesanti parādīsies.. Tad, kad pūcei aste ziedēs...
7 3 atbildēt

Pēdējā bilde tam čalim tur nekā nav. 

4 0 atbildēt

Nu vienā teikumā saki, ka vajag izvairīties no ogļhidrātiem, un spiest uz proteīniem, bet nākamajā iesaki ēst kartupeļus, ko neiesaka neviens bodybuilders, jo tie ir pamatā ogļhidrāti...

2 0 atbildēt
Šitā atpūšoties un nepieliekot kārtīgas pūles, tur nekas nebūs..
0 0 atbildēt
Pats mēģinājis ir viegli, bet palikt lielam tas ir grūtāk...
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Nav nemaz tik traki sevi jāmoka...es ēdu normāli, iedzeru labu aliņu paretam, un ar kubikiem viss ir ok...katru dienu pavingroju pie pirvilkšanās stieņa, bez kādas sistēmas....sava prieka pēc...un viss ir OK...😀😀😀
0 3 atbildēt