local-stats-pixel fb-conv-api

Minī rituāli ,kas palīdzēs aizmigt Tev ātrāk9

507 5

Mēs pavadām trešdaļu savas dzīves guļot ,visi veiktie pētijumi pēdējā desmitgadē liecina ,ka miegs ir būtiska sastāvdaļa mūsu garīgajai ,fiziskajai veselībai ,domāšanas procesiem kā arī tam kā mēs iegaumējam un iemācamies lietas visas dienas garumā. Slikts miegs nozīmē lielu triecienu dzīves kvalitātei!

20-30% cilvēku cieš no miega traucējumiem kādā dzīves posmā.

Aptuveni 5% cilvēku cieš no kustīgu kāju sindroma ,kamēŗ guļ,7% cieš no miega apnojas un no krākšanas šis procenta skaits ir daudz lielāks.

Pat ,ja daudzi uzskata ,ka ir bezjēdzīgi gulēt pilvērtīgu miegu tad viņi rūgti maldās ,jo iztrūkušās miega stundas Tavs ķermenis atcerēsies. Slikts miegs ne tikai rada nogurumu nākamajā dienā ,bet arī augstu asinsspiedienu ,lielāku iespēju ciest ceļu satiksmes negadījumos un depresiju.Zemāk ir 10 fakti par labu miegu un kā ātrāk aizmigt.

507 5 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ļoti svarīga lieta ir neblenzt monitorā, televizorā vai telefonā pirms gulētiešanas, jo dienasgaisma acīm rada grūtības pielāgoties tumsai un nomierināties. Ja tomēr vēlaties to darīt, tad iesaku izmantot tādas programmas kā f.lux, kas, saulei norietot, pārslēdzas no dienasgaismas (6500K) un nakts (3400K) režīmu jeb būtiski samazina displeja spilgtumu.  

20 0 atbildēt
Un veel.. Apgriežot otrādāk spilvenu.. vēsā spilvenā viegkāk aizmigt emotion
11 0 atbildēt

Vīna glāzes vietā, var arī visu pudeli. Ja nebūs āķis lūpa tad parubīsies emotion

7 0 atbildēt

 

No miega zālēm vajadzētu ne vien uzmanīties, bet vispār turēties no tādām pa gabalu kā no mēra.

4 0 atbildēt

Man nevis asinsspiediens paceļas, bet tieši otrādi samazinas emotion

Un 4. Es varu dienā iet gulēt, kaut vai 5 reizes (jau pārbaudīts) tik un tā ap 21:00 vairs nespēšu nosēdēt normāli nomodā emotion 

2 0 atbildēt
Es visu daru nepareizi. Pirms pāris dienām izcili sapis* savu miega režīmu, jo sanāca 30h negulēt. plāns pēc.negulētas nakts izvilkt visu dienu izgāzās, jo pēcpusdienā atlūzu un nogulēju piecas stundas. un naktī nenāca miega. netieku atpakaļ ritmā. jn tagad ir pusčetri naktī :| būtu vismaz.elektrošoks, varētu sevi izrubīt
0 0 atbildēt