local-stats-pixel fb-conv-api

Miegs un zināšanas5

20 0

Zinātnieki ir atklājuši to, ka, ja cilveekam ko stāsta un viņš aizmieg, bet viņam turpina stāstīt, tad viņš pamostoties to atcerēsies, vai arī viņam, dzirdot kaut ko saistībā ar to ko viņam stāstija, ko viņš nosapņoja, būs deižavu(deja vu).

Tātad, ja skolā stundu laikā skolnieki aizmieg un skolotāji to nepamana, tad skolnieki nosaņo jauno tēmu. Kontroldarba laikā viņiem būs deižāvu, zinās tēmu un nebūs pat pacentušies ko iemācīties.

Taču, tad, kad cilvēks ir lietojis alkoholu, daudz, vienvārdsakot piedzēries, un viņam ko stāsta vai māca, tad skidrā būdams viņš neko neatcerēsies, nu varbūt mazu daļu. Bet tad, kad viņš atkal piedzersies, tad visu atcerēsies pilnīgi precīzi kā bija.

Tas ir tapēc, ka guļot cilvēks nedomā par neko un smadzenes nav tik aizņemtas, tapēc viņas meklē ko darīt, meklē informāciju.

Bet saistībā ar alkoholu... Alkohols vienkārši ir alkohols, kautkas interesants un tā ietekme uz cilvēka ķermeni atšķiras visos gadījumos.

Tātad secinājums ir tāds, ka mājās mācoties kādam jālasa tēma tev priekšā kamēŗ tu guli. Vai arī jāmācas dzērumā un jāraksta eksāmeni un kontroldarbi dzērumā.(Alkohola lietošana kaitē tavai veselībai)(Ja tev nav 18, tad alkohols nav priekš tevis!)

20 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Cik laba informācija. Žēl, ka to nepielieto praksē - skolā stundās solu vietā nav gultu.

3 0 atbildēt

No kāda avota šo informāciju esi ņēmis?

2 0 atbildēt
Mammu, palasi man priekšā, kāmēr eai izlasījusi visu tēmu un esmu parubìjies no garlaicbas
1 0 atbildēt

Es esmu mēģinajis aizmigt stundu laikā, bet vienmēr kka man nesanāk. emotion

1 0 atbildēt