local-stats-pixel fb-conv-api

Māte, kuras bērns smagi slims, lūdz visiem vecākiem aizdomāties par to.17

99 1

Pēdējā laikā arvien biežāk presē parādās strīdi par vakcinācijām. Daudzi apgalvo, ka tās ir kaitīgas un eksistē tik dēļ tā, lai amatpersonas un farmācijas giganti varētu atmazgāt naudu.


Tomēr tradicionālai medicīnai arī ir daudz atbalstītāju. Jaunā māmiņa Kailija Brjuka no Austrālijas, Brisbenas, dalījās internetā ar savu stāstu, kurš prasīja viņai daudz nervu.

99 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Cilvēki ir aizmirsuši par to, cik procenti mira no slimībam, kas bija pirms vakcinēšanas. Tā vietā, lai meklētu risinājumus komplikācijām pēc vakcinēšanas, zāģē zaru, uz kura paši sēž. 

19 1 atbildēt

Mani sīkie ar vējbakām slimoja abi reizē- gulēju uz grīdas starp viņu abu gultiņām, un, kā šie sāka knosīties, modos augšā un smērēju niezošās vietas ar fenistilu. Tādas nodīrātas ādas tāpēc viņiem nebija. Dažas smagas un nemierīgas naktis gan bija, bet nevienas noplēstas kreveles. Šim mazulim tādu ir krietni daudz, bet tas vairāk dēļ mammas nolaidības un neuzmanības,

Potes, domāju, ir obligāti vajadzīgas pret poliomelītu un difteriju, bet ne pret visiem štruntiem, pret kuriem tās cenšas uzspiest.  

14 1 atbildēt

Mazais kaķītis! emotion 

13 1 atbildēt

par vakcīnam ir cita lieta, ne tik tas fāstfūds vai nekustīgs dzīvesveids - daudzu gadu garumā ir notikusi GLOBĀLA vakcinācija, nelielā laikā (mazāk kā 100 gados) veselības aprūpes līmenis ir neizmērojami pacēlies, cikvēki izdzīvo gadijumos, kad dabīgi būtu jāmirst, vīrusi un baktērijas mutē, jo nemirst kopā ar nēsātājiem kā visuslaikos. mēs paši uz savas sugas esam izaudzējuši neskaitāmus vīrusus u.c. draņķibas, un esam atkarīgi pēc jauniem un jauniem medikamentiem, jo mēs nenomācam infekciju, tik paliekam imūni pret to. Tapēc cilvēks ir sabiedrības daļa, kas vairs bez sabiedrības nespēj izdzīvot, un to nekāda pieneņu lakstu ēšana un trenažieru zāles neizlabos. mēs esam atakrīgi..  visi, kas dzīvo sabiedrībā..

7 0 atbildēt

30 gadus atpakaļ 4 gadu vecumā arī izskatījos tik pat traki. Biju jau norakstīts, bet izķepurojos. Vēl joprojām ir redzamas rētas pa visu ķermeni. Vsieim saku, ka mani sašāva ar automātu. emotion 

Traki ir ar tām vakcīnām. 

7 2 atbildēt

latvijā ir jāvakcinējas pret ērču encifalītu, kas pa lielam ir gripai līdzīga slimība, ko var izslimot +/- nedēļā, pavadot laiku mierīgi, atpūšoties, dzerot šķidrumu un ar to pilnīgi pietiek. Pēc slimības izslimošanas izveidojas aktīva imunitāte, kas paliek uz visu mūžu ( tāpat kā ar cūciņām, vējbakām )  Redziet, tikai tāpēc ka uz 100'000 iedzīvotāju katru gadu inficējās 8.6 iedzīvotāji, pastāv tāda lieta ka noteiktās zonās vakcīnas ir obligātas, bet par velti gan ( sedz pašvaldība ). Man tas šķiet absurds. Latvijā ir zem 2M iedzīvotāju, kas galā sanāk apmēram 150 - 200 saslimšanas gadā, no kurām apmēram 20.daļa beidzas letāli dēļ komplikācijām. Ja tā padomā, tas ir smieklīgs cipars. emotion Atkārtota vakcinēšanās vispār ir buļļakakas un govs pups no kā sūkt farmācijas industrijām.

Potēšanās ir vēlviens veids kā saglabāk darba skudras darbspējīgā stāvoklī un pēc iespējams mazāk dot brīva laika savai dzīvei. (tas par encifalītu) . Drīz jau potēsies arī pret depresiju... Heroīna formā. emotion

2 0 atbildēt

Mūdienu cilvēki - mūs noteikti visi grib apmānīt, mēs neko nepotēsim, neko neēdīsim utt.. visi likumi ir izveidoti pret mums. Paši arī baudīs tās sekas. Tāpat kā tautu sajaukšanās, vērtību izmešana un citas lietas.  emotion 

3 2 atbildēt

 emotion 

NEapjēdzu cilvēkus kuri ir PRET vakcīnām vērsušies...

Vakcīna ir kā pretinde ,indei .

Viņai jāpriecājas ka bērns  izaugs lielāks un  tad nesaslims ar vējbakām , vot  tad ir dirsā . Jo ātrāk saslimst , jo labāk ( cik zinu tāda slimībā piemeklē 1 reizi ) kautgan maziem  bērniem (0- 3 Gadiem) ir līdzīga situācījā kā pieaugušam . emotion 

0 0 atbildēt

Protams, potēšanas kalendārs var daudz ko ietekmēt. It īpaši ASV, kur kādas 50 vajag saņemt. Palabojiet, ja maldos par skaitu, bet ASV škiet krietni pārspīlē ar vakcināciju.

0 0 atbildēt

Atvainojos, bet tie, kas uzskata, ka bērnu noteikti nedrīkst vakcinēt ir jāmet vienā maisā ar jehoviešiem, kas atteiks asins pārliešanu, ja būs tāda nepieciešamība. 

1 2 atbildēt