local-stats-pixel fb-conv-api

Marihuāna, un tās kaitīgā ietekme uz organismu.86

184 49

Sveiki, esmu pēdējā laikā dzirdējis visādus pekstiņus, ka marihujāna ir organismam nekaitīga, atstāj poztīvu ietekmi uz plaušām, un vispār ir tik pat laba uzturā, kā zaļā tēja, vai labi šmorēta vistiņa!

Tas viss ir muļķības, tāpēc izveidoju šo rakstu, lai atvērtu acis, un jauniešiem parādītu, kas ir kas!

184 49 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Nepīpēju, bet nu šis raksts ir kaut kāds stulbums...

39 4 atbildēt

Pats esmu mēģinājis - nepatika. Man ir draugs,kurš regulāri to dara,nu jau,nebaidīšos teikt,kādus 4 gadus noteikti,ja pat ne vairāk. Viņš labi spēlē futbolu un skrien tā,itkā būtu raķete pakaļā iebāzta,runā viņš kā eminems,tik ātri,ka nevar saprast. Tāpēc raksts ir smagi,ļoti smagi pārspīlēts. Un starpcitu,viņš vienreiz matemātikas olimpiādē dabūja pirmo vietu. Un zāli nelegalizēs,jo tad bankrotēs tabakas kompānijas u.t.t. Neesmu par un neesmu pret,esmu neitrāls pret šo. :)

21 0 atbildēt

Seriously? Sakumā domāju,ka raksts joks.-

15 1 atbildēt

Ivars no rīta pamodās kā gejs un piečurātām biksēm, he he he he heeeee

Un tas kristīgās asamblejas pētījums vnk rauj jumtu nost, ļoti nopietna organizācija.

14 1 atbildēt

Kādus sūdus vēl sarakstīsi ? pīpēju jau diezgan ilgi, bet nekas no rakstītā uz mani neattiecas. Marihuāna maina domāšanu nevis orientāciju, veicina radošumu nevis degradē, ārstē nevis piš smadzenes un organismu. Marihuānai un IQ nav nekāda sakara, marihuānas smēķēšana IQ noteikti nesamazina, marihuānas pīpētāji nav lētticīgi, uz dzīvi skatās pavisam savādāk, domā savādāk. Marihuānas ietekme uz smadzenēm arī ir tāda, ka mainās domāšana, bet es domāju, ka tas nav slikti, marihuānas smēķētāji nepakļaujās propagandai. Iesaku palasīt par hipiju dzīves filozofiju, hipiji nav mantkārīgi, viņi neiznīcina dabu, viņi nav ļauni, agresīvi.

10 0 atbildēt
es ļoti ceru, ka šis raksts ir kkads joks? vai ne? jo nu smieklīgi fakti, pats izdomāji? marihuānai ir vairāk pozitīvās īpašības nekā sliktās.
10 1 atbildēt

Es gribu redzēt to radījumu, kas šo visu ir sarakstījis emotion

9 0 atbildēt

kapēc domā, ka marihuāna jāpīpē katru dienu ? ja cilvēks sevi grib pazudināt tad viņš marihuānas vietā to izdarīs ar alkoholu daudz ātrāk un efektīvāk. esi painteresējies cik daudz jaunieši pīpē legālās narkotikas ? zini kastās ir un ko tās nodara organismam ?

9 1 atbildēt

raksta autoram nekas nav jālieto lai tik stulbu rakstu uzceptu, kur loģika ?

10 3 atbildēt
Paskaidro man kāds lūdzu, šis raksts ir domāts kā joks, vai viņš šo visu tā pa nopietno sadrukājis?
5 0 atbildēt
anh avatarsanh

neesmu nekāds marihuānas fans un pats nelietoju vispār, bet šis arguments ir izcili debīls:

Tiesības nost uz 4 gadiem, atsēdēt izolatorā, sods 500 LS, ja zāle nebūtu kaitiga, tad sods arī nebūtu, tas liecina, ka mari***ānu lietot ir bīstamāk, kā dzert bamsli.

Un kas notiktu, ja legalizētu? jaunieši parvērsots par salātiem emotion

Kas, kas notiktu? Ir pasaulē valstis, kur tā ir legāla un visi dzīvo, un visiem ir labi.

Īsāk sakot tavs raksts ir sūds un fakti arī izskatās izdomāti vai hz no kurienes izrauti

6 2 atbildēt

Katrs saskata ko grib saskatīt šajā rakstā,bet šiem teikumiem par TĀDU nelabvēlīgo ietekmi nepiekrītu,legālie zālītes maisijumi tevi iespējams padarīs par dārzeni un noliks no kātiem,bet īstā no no ,tad jau  Jamaikā visi būtu dārzeņi,bet redzi futbolā un mūzikā diezgan labi. emotion 

3 0 atbildēt

Nu smēķēšana pati par sevi ir ahūna kaitīga,vai tā tabaka vai tabaka ar zāli.

un jums liekas,ka visas pasaules vadošie speciālisti,ārsti un valdība ir sazvērējušies lai aizliegtu pīpēt jums tādu veselīgu mantu?

4 1 atbildēt

Nāvi troļļiem! emotion

2 0 atbildēt

Jā, tagad tiešām saprotu, kāpēc cilvēki tā cīnās, lai šis viss paliktu nelegāls, nevis alkahols vai cigaretes..  (sarkasms)

2 0 atbildēt

Lai gan izskatās pēc troļļu raksta, tomēr vajag īsi (cik nu īsi te būs...) atbildēt uz dažiem punktiem ...

1) Lūdzu - avotus studijā.

2) Lūdzu - avotus studijā.

3) koa

4) Marihuāna ir nelegāla, jo ASV propagandas rezultātā tika izveidots starptautisks ANO līgums, kas noteica aizliegumu šai substancei. Latvija ratificēja ANO līgumu 1993. gadā. Tas, ka kaut kas ir nelegāls, nenozīmē, ka tas ir kaitīgs, slikts vai bīstams. Ja jau runas brīvība ir aizliegta Ziemeļkorejā, tad tas nozīmē, ka tā ir slikta lieta un mums visiem vajadzētu ņemt piemēru no valsts, kas šajā jomā ir atpalikusi (ASV, piemēram, jau iet ārā no savas atpalikušās čaulas un sāk legalizēt marihuānu).

5) Lūdzu - avotus studijā.

6) Interesants arguments. Vai jūs zinājāt, ka tagad marihuānu ir dabūt vieglāk nekā alkoholu? Nelegālie dīleri tev neprasīs pasi vai vecumu, viņi pārdos jebkurā gadijumā. Legalizācija varētu izskaust nelegālos tirgoņus un tad ieviest striktas vecuma kontroles bodītēs, kā tas ir ar alkoholu jebkurā cienījamā iestādē - Rimi, Latvijas Balzams u. tml.

7) Izdomājāt kādu pasaciņu un tagad ņemat to kā faktu, smieklīgi. Cilvēks, kas ir dzimis par atpalikuši āpsi, ātri vien sagandēs savu dzīvi ja kaut kam pievērsīsies tik ļoti - kaut vai alkoholam, tabakai, zālītei, piena šokolādei. Zālīte neizraisa to atpalicību vai ierobežotību, tas ir pats cilvēks, kas nevar fokusēties uz vairāk kā vienu lietu un par šo vienu lietu izvēlas gandžu.

8) Pilnīgas muļķības. Tik pat labi ūdens noved pie smagākām narkotikām - ~100% cilvēku, kas lieto smagās narkotikas, ir lietojuši ūdeni.

3 2 atbildēt

Tikko izlasīju vienā rakstā - marihuanas smēķēšana var saasināt psiholoģiskas slimības. Un tad paskollēju uz augšu šo lapu. Un tur - antireklāma, kurā rakstīts, ka smēķēšana tevi var pataisīt par homoseksuāli... Savelkam šos abus kopā - pirmkārt, tas tikai apstiprina, ka homoseksuālisms ir psihiska slimība; otrkārt - kaņepe šo slimību neizraisa, bet pastiprina. uhh, kā šis iecērt geju aizstāvjiem....

1 0 atbildēt

marihuāna sākums kaut kam nopietnākam ? varbūt tomēr sākums kaut kam nopietnākam ir aliņš ? tieši ar alu katrs cilvēks pirmo reizi apreibinās, heroīna lietotāji ir sākuši ar alu, ko vēl pastāstīsi ?

1 0 atbildēt

Bļe Tu jau man te *****j galvu jauc stāstot par dāržuku, nevis gāni! Tākā nepūt pīlītes mister Enštein! emotion

2 1 atbildēt
Sis raksts ir bullshits pazistu caliti kas gadi pipe zaliti un calis pabeidza gimnaziju ar aukstam sekmem aizgaja uz sporta akademiju taka gan atzimes gan fiziskais nav kritiea no taa ka vins pipe. Vai vnk tu jauc ar legalo sudu
1 0 atbildēt