local-stats-pixel fb-conv-api

Marihuāna - efektīvs veids, kā iznīcināt vēzi!43

SVEICINĀTI

Šis ir manis pārtulkots raksts, par tēmu, kuru vajadzētu pacelt aizvien biežāk un kura, pati par sevi, kļūst aizvien aktuālāka mūsdienu sabiedrībā. Marihuāna un tās pozitīvā ietekme uz cilvēka veselību:

Pēc manām domām, stereotipam, ka šis augs ir, kaut kādā veidā, kaitīgs cilvēka veselībai, lielos vilcienos, nu jau kādu laiku vajadzētu būt lauztam! Ja nu esat par šo tēmu kādreiz interesējies, tad zināsiet, ka marihuāna atjauno smadzeņu šūnas, iznīcina vēža šūnas, uzlabo ēstgribu, novērš depresiju, tajā nav atkarību izraisošu vielu, to nevar pārdozēt un tikai pateicoties lielajam farmācijas biznesam, šī auga izplatīšana, audzēšana un jeb kāda veida lietošana ir aizliegta ar likumu! Protams, pēdējā laikā šī situācija pasaules mērogā sāk mainīties, par piemēru ņemot ASV, kur daudzos štatos tā tika legalizēta. Bet kā ar Eiropu? Kādēļ mūsu valdības nesaprot, ka šis būtu lielisks veids kā veicināt valsts ekonomisko izaugsmi! Jo tas, ka marihuāna Eiropā ir aizliegta ar likumu (izņemot dažas valstis), arī pie mums Latvijā, nenozīmē, ka cilvēki to nelieto! Tad kādēļ to nevarētu legalizēt? Un valsts kasei arī būtu savs labums. Tajā pašā laikā alkohols un cigaretes ir produkts, kas izraisa atkarības, vēzi un mēdz neatgriezeniski sabojāt cilvēku dzīves. Taču pateicoties atkarību izraisošajam faktoram, šis ir milzīgs peļņas avots un pēc manām domām tieši tas ir iemesls, kādēļ šie produkti ar likumu ir atļauti. Vai nebūtu laiks ieviest ko jaunu? Ko tādu, kas nav tik destruktīvs cilvēku veselībai. Šis ir mans viedoklis (un, cik zinu, izpaust savu viedokli nav aizliegts ar likumu) un zinu, ka ir cilvēki, kas man piekritīs un ir tādi, kuri šajā tēmā ir ļoti aizspriedumaini. Ceru, ka kāda domas par šo augu spēju pamainīt vai vismaz sašķobīt viedokli par šo tēmu un augu kā tādu. Un, protams, prieks, ka kāds uzzina jaunus faktus, kas dzīvē noder.

Tātad, pats raksts, kas mani uzrunāja uz tā pārtulkošanu, neizmantojot Google translate, jo savādāk diez vai tas būtu saprotams.

Riks Simpons ir izārstējis 5000 cilvēkus no vēža

Šī recepte iznīcina audzēju 90 dienās

Kaņepju eļļu ir lietojuši ļoti daudz cilvēku gadsimtiem ilgi, taču tā tika aizliegta, 20. gadsimta otrajā pusē, pateicoties miljardiem vērtajai farmācijas industrijai.

Riks Simpsons (Rick Simpson) ir mehānikas inženieris un pašmācības ceļā apguvis ārsta iemaņas. 2002. gadā viņam tika diagnosticēts ādas vēzis un cīņai ar šo slimību viņš izmantoja šo kaņepju eļļu. Pašlaik viņš ir viens no lielākajiem aktīvistiem, lai panāktu kaņepju eļļas legalizāciju. Izmantojot šo ārstniecības kursu, viņš ir izārstējis vairāk kā 5000 cilvēkus.

Saistībā ar šo tēmu viņš apmeklēja debates, kas tika organizētas Serbijas galvaspilsētā – Belgradā. Viņš apgalvo, ka kaņepju eļļa var ārstēt daudz un dažādas nopietnas slimības kā diabētu, arteriosklerozi, multiplo sklerozi, epilepsiju, astmu, psoriāzi un arī dažas no bīstamākajām vēža formām.

Riks savu stāstu izstāstīja Serbijas laikrakstam ‘’Telegraph’’ :‘’Es cilvēkiem vienmēr saku, ka kaņepe jūs izārstēs un jūs sapratīsiet, ka dotajā brīdī tās ir labākās zāles pasaulē!’’

Savu stāstu viņš iesāka ar to:’’ Bija 2002. gads, ārsti man bija atmetuši ar roku, jo man bija veiktas vairākas neveiksmīgas operācijas trijiem pigmentētiem bojājumiem uz manas sejas ādas. Līdzko tie bija noņemti, tie atkal atgriezās, pat vēl vairāk inficēti! Tā kā es vairākus gadus, hobija līmenī, pētīju augus un kādu dienu es skatījos spogulī uz savām brūcēm, es atcerējos kādu pētījumu no Virdžīnijas Universitātes, kas apgalvoja, ka THC (tetrahidrokanabinols) – aktīvs marihuānas komponents, spēj ārstēt vēzi. Tā nu es paņēmu kaņepju eļļu, ko es iepriekš biju pagatavojis un uzpilināju pāris pilienus tieši uz brūces.’’

Pirmajā acu uzmetienā nekādi ievērojami rezultāti nebija manāmi. Viņš apsaitēja savas brūces pēc eļļas lietošanas un nogaidīja pāris dienas.

Viņš turpināja:’’ Pēc četrām dienām es noņēmu apsējus un nespēju noticēt savām acīm! Brūču vairs nebija un āda bija atjaunojusies! Es nekavējoties sāku runāt ar cilvēkiem, kā es izārstēju ādas vēzi ar kaņepju eļļu. Visi par mani tikai smējās, bet ir pagājuši vienpadsmit ar pusi gadu un vēzis joprojām nav atgriezies.’’

Kopš tā laika Simpsons nolēma palīdzēt tiem, kuriem šāda veida zāles ir nepieciešamas un viņa darbs ir veiksmīgi pielietots tūkstošiem šāda veida gadījumos. Pēdējais cilvēks, kam viņš palīdzēja, bija 80 gadus vecs vīrs, kuram bija plaušu vēzis.

‘’Vecā virā ķermenis bija piepampis no ķīmiskās terapijas, viņam bija vaļējas brūces uz kājām un viņš knapi varēja paelpot. Pēc tam, kad ārsti viņam bija devuši dzīvot ne vairāk kā 48 stundas, viņa dēls viņu atveda pie manis. Tā kā es ieteicu kaņepju eļļas terapiju, mirstošā vīra dēls konsultējās ar ārstējošo ārstu. Ārsts, protams, kategoriski noraidīja šādu ārstēšanas veidu. Beigu beigās mirstošā vīra dēls paņēma eļļu no manis. Viņš eļļā izmērcēja mazu cepumu un iedeva to savam mirstošajam tēvam’’ stāsta Simpsons.

Pēc mazāk kā trīsdesmit minūtēm vecais vīrs sāka normāli elpot un viņa elpošana pilnībā nostabilizējās nakts laikā.

‘’Lai arī ārsti bija paskaidrojuši, ka neilgi pirms nāves, vecā vīra vitālās ķermeņa funkcijas īslaicīgi atgriezīsies, viņa dēls nevēlējās gaidīt ne mirkli ilgāk un izrakstīja tēvu no slimnīcas nākošajā rītā. Viņš arī pārtrauca ārsta noteikto terapiju. Pēc sešu nedēļu kaņepju eļļas terapijas, vecajam vīram vairs nebija nepieciešams insulīns un pēc trīs mēnešiem viņš bija pilnībā izārstēts no vēža,’’ stāsta Riks.

Vēl jo vairāk, viņš apgalvo, ka kaņepju eļļas terapija ir vienlīdzīgi efektīva visos gadījumos un tai nav vecuma ierobežojuma. To var dot pat mazuļiem.

Lai iegūtu svaigas izejvielas kaņepju eļļai, Riks drīz vien sāka audzēt marihuānu. Trīs gadu laikā policija veica četrus reidus viņa marihuānas laukam, jo saskaņā ar Ziemeļamerikas likumiem, cilvēkiem, kas publiski apgalvo, ka spēj ārstēt vēzi, draud 5-40 gadu cietumsods.

2005. gadā, Kanādā, Riks tika aizturēts uz četrām dienām par marihuānas kultivēšanu un tirgošanu. Vienā brīdī viņam gribēja piespriest pat 12 gadu cietumsodu, bet ,galu galā, viņam piesprieda 2000 dolāru lielu naudas sodu.

‘’Pats ļaunākais bija tas, ka zvērinātie bija cilvēki, kuru tuviniekus es biju izārstējis ar kaņepju eļļu. Pat tiesnesis apzinājās, ka tas viss ir farss! Vienā brīdī viņš teica, ka mani vajadzētu apbalvot nevis tiesāt! Visi to zināja, taču neviens neko nevarēja darīt lietas labā! Viņi pat neļāva liecināt 10 maniem pacientiem, kurus es biju izārstējis! Viņi arī neatļāva liecināt ārstiem vai arī man parādīt kaudzi ar medicīniskiem dokumentiem, kuros ir atspoguļots manas eļļas panāktais efekts. Ja jūs nezināt jēdzienu ‘’gļēvuļu tiesa’’, aizbraucat uz Kanādu un pārliecināties paši,” apgalvo Riks.

Riks apgalvo, ka nekad nav tirgojis marihuānu, bet tikai kaņepju eļļu un viņš bija dziļi vīlies Kanādas valdībā un korumpētajos ārstos. Viņš pat ievietoja kaņepju eļļas recepti interneta lapā phoenixtears.ca.

Saskaņā ar viņu, kaņepju eļļas izgatavošana bija ļoti vienkārša. Simpsona ārstniecības kurss sākās ar pāris pilieniem kaņepju eļļas dienā.

‘’Ierastā deva, ko es dodu vēža pacientiem priekš 90 dienām ir 60 grami. Un pacientam nekad nav par vēlu uzsākt kaņepju eļļas terapiju. Nav tāda attaisnojuma ‘’ir jau par vēlu’’. Ja jūs jautātu man, vai atbalstu marihuānas smēķēšanu, es jums atbildētu, kā tā nav tik efektīva kā kaņepju eļļa. Taču ir zinātniski pierādīts, ka cilvēki, kuri smēķē marihuānu nodzīvo par sešiem gadiem ilgāk nekā tie, kuri marihuānu nesmēķē,’’ stāsta Riks.

Turklāt viņš piebilst, ka salīdzinot ar Eiropu, Ziemeļamerika piemiedz acis, kad runa ir par marihuānas legalizāciju. Viņš uzskata, ka jebkurā pasaules valstī, iedzīvotājiem būtu jāatļauj audzēt un lietot marihuānu medicīniskiem nolūkiem. Viņš arī uzsver to, ka tiem iedzīvotājiem, kuri nevar marihuānu izaudzēt paši, tai vajadzētu būt pieejamai aptiekās.

‘’Daudzi nemaz nezin, ka marihuāna ir izmantota kā viens no dziedinošākajiem līdzekļiem vairākus simtus gadu pirms Kristus. Senajos persiešu rakstos, kuros ir aprakstīti dziedinošie, tā laika, augi, marihuāna ierindojas pirmajā vietā,’’ stāta Riks.

Viņa lielākā vēlēšanās un mērķis ir dzīvot pasaulē, kurā nav vēža.

Oriģinālais raksts angļu valodā atrodams avotos

451 2 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000