local-stats-pixel fb-conv-api

Manas 6mēnešu pārvērtības.+8kg47

313 49

Jau kādu laiku esmu nolēmis dzīvē piepildīt LIELU mērķi, kļūt par fitnessa modeli. Kādreiz mana ikdiena sastāvēja vien no ballītem un saprotams alkoholu, bet pienāca brīdis, kad man tas bija jau līdz kaklam jo ballējoties tikai pazaudēju laiku un netiku galā ar savām lietām.

Sākumā nolēmu trenēties, lai uzlabotu savu pašsajūtu un fizisko stāvokli, bet nedaudz vēlāk sāku aizrauties, meklēju cilvēkus no kuriem iegūt plašāku informāciju, lai vairāk izzinātu šo tēmu.

Esmu nospraudis mērķi muskuļu masā sasniegt 90 kilogramus. Sākumā mans svars bija 72 kilogrami, bet šobrīd esmu uztrenējies līdz 80 kilogramiem, tā ka viss vēl ir priekšā.

Rezultāti ir acīmredzami. Jau pirmajā mēnesī, kad sāku trenēties bija lielas pārmaiņas, muskuļi auga un kļuvu spēcīgāks.

Esmu apņēmības pilns turpināt strādāt, lai sasniegtu savu fitnesa mērķi.

Pievienoju nelielu ieskatu no sava treniņa, kā arī iepriekšējās dzīves momentus, kurā daudz par daudz atpūtos...

Ja jums rodas kādi jautājumi saisībā par šo tēmu droši rakstiest, centīšos palīdzēt, kā arī mans treneris var sastādīt ļoti effektīvu programmu jebkuram ķermeņa tipam un mērķim.

Ceru jums patika manas pārmaiņas un esmu iedvesmojis kādu neapstāties pie iesaktā vai uzsākt šo sporta veidu un izmainīt ikdienu.







313 49 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Delfi pārstāja maksāt un likt rakstus par tevi? emotion

75 1 atbildēt

Drīkstu tev ko vaicāt Raspopov?..

Redzi, es nesaprotu vienu lietu - no kurienes tu esi tik ļoti zināms medijiem, tādiem kā tvnet kurā raksta, ka esi tur baigais ballīšu karalis utt, bet manuprāt neviens tevi kā tādu nepazīst. emotion 

55 1 atbildēt

Tagad arī fitnesa haizivs  emotion 

41 1 atbildēt

Nāci pie prāta un dzerstiņu vietā izvēlējies veselīgu dzīvesveidu? Apsveicami   emotion 

33 1 atbildēt

vakar tieši ierēcām ofisā par raspopovu emotion brīnījāmies, ka delfos pazudis, būs atkal iemesls parēkt emotion

31 3 atbildēt

Pietrūka naudas alkoholam ? Saprati, ka beidzot jāsāk strādāt ?

28 7 atbildēt

briesmiga tehnika, ne pozu normali noturet vari pie steina vilksanas noliecoties, ne pie vilkmes.... 5menesu laika jau vajadzeja apgut

12 1 atbildēt

Uhh daudzi šeit nīdēji atradušies, kā izrādās. Puika malacis, trenējās, ceļ sev PR... Ticu, ka arī kko sasniegs. 

Un 2 - 3 gadiņi turot šādu režīmu, puika būs zirgā. Malacis. Kaut te lielākajai daļai komentētāju būtu tāda apņemšanās. 

12 1 atbildēt

Labāk sākt/saprast vēlāk, nekā nekad. emotion Turpini un viss izdosies. =]

11 0 atbildēt

Apsveicu puiša apņemšanos sevis pilnveidošanai. Šajā sakarā vēl gribu piebilst, ka ir teiciens: "Veselā miesā mājo vesels gars". Taču ir veselas miesas, kurās nemājo nekāds gars.

6 0 atbildēt
Tiešām nesaprotu mīnusotājus un tos, kas noliek. Pamēģiniet paši - tas nav nemaz viegli, vajag daudz stradāt un lielu gribasspēku un apņēmību turpināt. Malacis!
3 0 atbildēt

Tu esi mudaks! Nevienam neinteresē cik lielu svaru tu liec un cilā, būtu labāk domājis par tehniku. Domā,ka meitenes skaita cik tev kilogrami uz stieņa uzlikti vai lielie džeki skatīsies un domās, ka tu esi baigais spēcis? Šitā tu iedzīvosies traumās. Tehnika ir vienkārši briesmīga. Ja pats nesaproti, tad pajautā kādam kas kko rubī pa šito tēmu, lai pastāv no malas un paskatās, un piekoriģē tevi. Kāds vēl tev treneris?? Ja tu ar trenera palīdzību esi tik briesmīgs, tad atceries to, ka ne visiem ir piemērots šis sporta veids. Tāpat ne visi var būt dziedātāji un ne visiem padodās dejošana, varbūt tev ir lemts palikt mazam. 

4 1 atbildēt

Apsveicami. Novēlu nepazaudēt motivāciju un turpināsim sekot tālākām gaitām.

3 0 atbildēt

krūts muskuļus negrasies kačāt? savādak kaulains izsakties emotion

4 2 atbildēt

Go home...

2 0 atbildēt

Riktīgs zirgaģīmis emotion 

17 16 atbildēt

Kāds tev calorie surplus izskatās?

Cik ogļhidrāti/proteins/tauki dienā uz šo brīdi?

1 0 atbildēt

labprāt padiskutētu, bet ja tu nejēdz elementāras pieklājības normas, nav vērts. Ej pacilā stieņus un paspoguļojies. Thats your strong suit.

1 0 atbildēt

Tev ir pilnīga taisnība par šo visu. Tā jau ir, ka muskuļi paši neuzaugs, visi iesācēji tik domā, ka pirks proteīnus un nu tik būs, augs muskuļi, tā nav.  Vajag fizisku darbu darīt, visi šie proteīnu kokteiļi ir domāti tikai tam, lai tu dienas laikā uzņemtu nepieciešamo devu olbaltumvielas attiecība uz ķermeņa masu.  To var izdarīt arī ēdot ar paša ēdienu, kas, manurpāt, būtu pareizāks variants. Proteīnu kokteilis dažreiz var aizsist kādu ēdienreizi, piemēram, ja nav laika pāest u.t.t. Ja grib, lai muskuļi augtu tad ir arī jāēd kā vellam, bet olbaltumvielu produktus(graudaugus,riekstus). nejau frī kartpueļus. Un tas nenotiek tik ātri, kad pats trenējos rezultātus jutu tikai pēc pusgada. Apstoties šo rakstu pilnīgi sagribējas pacilāt hanteles.

1 0 atbildēt

Es nēesmu specs pac tikai tā hobijam velkos uz Sporta zāli lai cūkā nepārvērstos...

Taču vari kačāt ko Tu Gribi, taču ja nekačāsi kājas, un es skaidri redzu ka Tu to nekad neesi to darijis, tas ir martiškin trud.

Kājas kā makaroni čalis ķerās klāt pie kautkādiem ekskluzīvajiem vingrinājumiem... Pat mērkaķim ir skaidrs izdari vispirms bāzi ( tavā gadījumā Iemācies bāzi) un tad vari plosīt dropsetus un kādus vēl tur setus..

Es saprotu ka Tu gribi būt preses karalis utt.. Bet reizēm man kā parastam mietpilsonim kaitina, šitā pakazuha.. Ok Spoki ir Spoki, taču šis tika pasniegs Delfī kā janus Fitnesa meistars, Revalūcija Latvjas Fitnesa dzīvē...

Mazliet vairāk pieticības prasītos...

Daudzi Te Tevi aizstāv arī tu pats sūksties ka liela daļa ir naidīgi noskaņoti utt.. Un ņirdz par tevīm tapēc ka viņi paši  tipa neko nedara vai arī ir Lūzeri utt..

Taču Tu neidomājies ka tas ar ko Tu te tagad zīmējies ir Sūds, un paldies Dievam mums ir sabiedrības daļa kura Sūdu ari nosauc par Sūdu, jo tas gluži vienkārši arī tas ir..

Padomā Loģiski Kāds rezultāts var būt trenējotsies 5 mēnešus  pie kam vēl tik nepareizi..

Ja veči mauc gadiem rezultāti ir krietni labāki un tā pat viņi neiedrošinās daudz pīks'tet un bārstīties ar padomiem..

Tas tā Tev viel apārdomām..

Un sāc kačāt kājas...Kad ietupsies vismaz ar 140 tad liec vidikus.. emotion

1 0 atbildēt