local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas hokeja izlase skatāmā spēlē bullīšos uzvar Baltkrieviju (3;2)0

Labs vakars spocēni,jo īpaši tie,kuriem hokejs asinīs. Atvainojos,ka nav relīzītes par pirmajām 3 pārbaudes spēlēm,nav īsti laika,bet centīšos laboties:)

Sākumā īsi un skrupulozi par rezultātu. Latvijas izlase savā ceturtajā pārbaudes spēlē, tiekoties ar mūsu kaimiņiem no Baltkrievijas sīvā cīņā pēcspēles metienos uzvarēja ar rezultātu 3.2 .Latvijas izlasei vārtus guva Edgars Kulda un Kaspars Saulietis,bullīsus realizēja Kaspars Saulietis un Kaspars Daugaviņš.

Plašak par spēli. Pirmkārt, jāapsveic ar debiju talantīgais 18 gadus vecais aizsargs Kristiāns Rubīns. Otrkārt Edgars Kulda ar viņa pirmajiem vārtiem Latvijas izlases sastāvā. Kuldas gūtie vārti arī atklāja mača rezultātu. Neilgi pēc tam,Kulda arī pats varēja dubultot Latvijas izlases pārsvaru, taču šoreiz glāba Baltkrievijas izlases vārtsargs Karnaūhovs. Neilgi pēc tam neveiksmīgi sava aizsardzības zonā nospēlējot Indrašim vārtus gūst Fiļičkins un rezultats jau ir līdzsvarā. Neveiksmīgā epizodē savainojumu gūst Bičevskis un kā pēc pārtraukuma izradās malā ir arī Kristaps Sotnieks. Anatolija Kreipāna vārdiem runājot par Sotnieku:" Arēnā klīda runas, ka tas ir ekipējuma problēmas dēļ ,kuru Arēnā Rīga nevarēja ātri nokārtot." Bičevska vietā sāka spēlēt Toms Andersons,tika veikti nelieli maiņu pārkārtojumi,taču visādi citādi spēle joprojām ritēja Latvijas izlases zīmē. Līz nepatīkamai epizodei,kurā Latvijas vārstargs Ivars Punenovs guva šķietami nelielu savainojumu. Ivars turpināja spēli,tacu pāris minūtes vēlāk gūst balktrievs Gavruss un Laukumā dodās Edgars Masaļskis. Turpmāk spēle turpinās bez īpašiem pārsteigumiem, pa retam vien lielakiem vai mazākiem asumiem, līz rezultatu no Daugaviņa piespēles izlīdzina Kaspars Saulietis. Toties īstā jautrība sākās 3. perioda izskaņā. Šinkēvičš uzsit Edžum pa rokām ,kad nav piespiesta ripa un sākās kautiņš,kurā lielākais cietējs sanāk jaunais Rodrigo Ābols. Masaļskis dodās atriebt sevi un aizstāvēt Ābolu,pa vidam cīnoties arī Kosticinam,Freibergam u.c. laukuma spēlētajiem.Ar Šinkēviču Masaļskis tiek galā,taču tad jau klāt-negāidīti ir baltkrievu vārtsargs Karnauhovs un skatītāji var baudīt hokejam nebūt ne tipisku ainu - Vārtsargu cīņu. Tajā gan uzvar balktrievs. Abās komandās pa 3 5+20 noraidījumiem,tajā skaitā vārtsargiem.Baltkrievu vārtos stajās pieredzējušais Vitālijs Kovaļs, savukārt Latvijas vārtos nācās stāties spēlei nepieteiktajam Jānim Kalniņam,kurš spēli vēroja no tribīnēm. Uzvarētaju neizdevās noskaidrot ne pamatlaikā ne papildlaikā, lai arī momentu netrūka un pienāca hokeja saldais ēdiens- bullīsi. Izmantojot savu iespēju Saulietim,neizmantojot Bukartam un izmantojot Daugaviņam Latvija izcīna uzvaru 3.2

Par spēli un Latvijas izlasi.

ņemot vērā,ka šis ir posms,kad parasti ir lielās fiziskās slodzes varēja redzēt,ka trūkst ātrums, taču ļoti patika izlases cīņasspars un nepiekāpība. Lai arī pārbaudes spēle, atdeve nepietrūka nevienam. Satrauca gan Punenova, gan Bičevska traumas, jo nav zināms cik tās varētu nopietnas būt,savukārt,smīnu izraisīja situācija ar Sotnieku. Čempionāta gaidās varu teikt,ka no šī mača līdzi ir jāņem mazākums un cīņasspars,bet jāstrādā pie vairākuma un momentu realizācijas. Gaidām nākamās spēles,Par Latviju!

128 5 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000