local-stats-pixel fb-conv-api

Kyokushinkai karate.43

260 2

Es gribētu jums pastāstīt par vienu no bargākajiem karate veidiem “Kyokushinkai”, kas nozīmē - sabiedrības augstākā patiesība.

Šis stils ir ļoti populārs Eiropā, it īpaši - Lietuvā,Polijā un Ukrainā.

P.S. Es ar šo cīņas mākslu nodarbojos jau 5 gadus, esmu ticis līdz dzeltenai jostai un negrasos pie tā apstāties.



260 2 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Kā izpaužas bezkontakta karate? Viens otru nodirš līdz bezsamaņai?emotion

Bet raksts ir ok, + no manis. Tikai nepatīk, ka reizēm cīņas veidus iemācās nepareizie cilvēki. Un nepatika tā attieksme pret nabaga vēršiem.

34 0 atbildēt

Oi, atgādina manu bērnību, kad gāju šādos treniņos, konkrētāk, bija mums tāds garš un neizprotams nosaukums - kung fu karate do Baltais drakons, kaut kāda saistība ar Kyokushinkai bija, vai nu sacensībās šo dzirdēju, vai arī kur citur. Lai nu kā, skapī mētājas balta, dzeltena un oranža josta. Un kimono, kas domāts 1.50m īsiem puikiņiem. 7ls humpalos, laikam izbraucu pa lēto ar to kimono.

Labi, labi, visi šie bokseri un kikbokseri var sadot daudziem karatistiem pa ribām, taču to lokanumu un vingrumu, kā arī disciplīnu, ko dod karate nedod neviens bokss. Atceros, kā mētājām salto, ritentiņus, stiepām kāju muskuļus, taisījām špagatas, ar kulakiem dauzījām dēļus (bija pat asinis).. Ja nebūtu pametis to nodarbi agrā bērnībā, aizejot dejot tautiskās dejas, jo tur ir vecenes, tagad nebrakšķētu kauli un virtuvē varētu sīpolus griezt špagatā un biedēt kaimiņus. Tagad zato protu trideksnīti sist apbrīnojami precīzā ritmā. Dejojot galopā.

6 0 atbildēt

Labi pastrādāts! emotion

4 0 atbildēt

Šis šobrīd noderētu visiem 9. klasniekiem kuri kārtos latviešu valodas eksāmenu (publiskā runa). Cilvēks centies un diezgan daudz teksta sagatavojis, jums tikai jāpastāsta. Malacis! emotion

4 0 atbildēt

Paldies, ļoti interesanti emotion

4 0 atbildēt

5 gadu laikā dzeltenā josta?

3 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Pats nodarbojos ar austrumu cīņu karatē 12 gadus. Tāpēc pluss no manis.

2 0 atbildēt

Ir daudz lasīts par dažādo karate un austrumu meistaru varenumu.

Un tomēr, K1 parādā, ka uzvar citi! (?)

1 0 atbildēt
labs raksts!atceros kadus divus gadus atpakal,pie skolas kautkadi skolasbiedri kurus personigi nepazistu,piekasijaas.zinu ka vini trenejaas tiesi so cinas veidu un vienam dzeltenaa josta bija.poekasiijaas par manu izskatu.saakaas vaardu apmaina lidz beigaas iedevu abiem pa degunu ka neaizkeras.mani izmeta no skolas un kad gaaju treneties,tad nepieneema,jo sagadijaas ka meginaju pieteikties tiesi tur,kur tie abi trenejas..sapratu ka na?uj man to vajag un izdomaju ka labaak dzivosu mieriigi..
1 0 atbildēt

Ka cilvēki sporto tas vienmēr ir apsveicami, bet pēc savas pieredzes visa tā karatē būšana tāds sūds vien ir. tik skaiti naudu, maini jostas un tolka pa lielam kā no cīņas sporta nekāda, izej uz tatami un tā kā losis sit otram pa vēdaru kas no realitātes ir diezgan tālu, ne velti royce gracie meta izaicinājumu visiem šitiem stiliem un pats ar klapēju visus tos karatistus un streetfighterus. emotion  

bet ++ par rakstu

1 0 atbildēt

šito es gribētu pamēģināt

0 0 atbildēt

Malacis

0 0 atbildēt

Pirmās jostas jā,bet ar katru reizi grūtāk un cilvēks pats saprot, kad viņš ir gatavs likt uz nākamo jostu.

0 0 atbildēt

Pati arī trenejos kādus 4 gadus. Paldies, par jauko informāciju un kad autausi visu atmiņā ;D Pilnībā gribās atsākt trenēties. Vai tu zināji, ka Van Damme un Lungrēns arī nodarbojās ar kyokushinkai? :)

0 0 atbildēt

Pats arī nostaigāju 12 gadus. Dabūju 1 danu, bet tā sanāca, ka tad arī iestājās pieaugušo dzīve un nācās to visu pamest. Tagad ikdienā uznāk tādi momenti, kad nenormāli gribas aiziet uz zāli un ar kādu pasparingot....

0 1 atbildēt

Vai bokseri Kļičko varētu atp1zģīt?emotion

4 6 atbildēt