local-stats-pixel fb-conv-api

Ko ēst, lai būtu labā formā!31

458 0

Presīti veido virtuvē, ne svaru zālē. Tu esi tas, ko ēd. Ja kāds saka, ka ēd tikai veselīgi un mājās netur ne konfektes, ne bulciņas, bet joprojām ir apvēlies, tad jāmeklē ir zem spilvena. Tur noteikti kaut kas atradīsies. Vai tā ir taisnība - par to šajā rakstā.

Ja pirmo reizi esi atvēris manu rakstu, tad te būs par to kā man gāja ar šo treniņu padarīšanu un par to kāpēc veidoju šiet rakstus:

http://spoki.tvnet.lv/sports/Ka-man-gaja-ar-merki-uztrenet-sevi/678448

http://spoki.tvnet.lv/sports/Ka-man-gaja-ar-merki-uztrenet-sevi/678603

http://spoki.tvnet.lv/sports/Ka-man-gaja-ar-merki-uztrenet-sevi/678749



458 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Es kādu laiku ēdu veselīgi, pēc kāda laika varēja redžet cik pozitīvi ir mainījies ķermenis. Pat sportot nevajadzēja, tik ikdienas darbi paši par sevi visu padara. Tik grūti sevi pieturēt pie uztura, sagribās savus čipsus un kolu un picu un jummm.. mmhmhmh.... bet kopumā man garšo ēst veselīgi, tik bik dārgak un laikietilpīgāk.

30 0 atbildēt

Ja sporto vajag ēst daudzveidīgi - olas, gaļa, graudi, dārzeņi un augļi!

16 0 atbildēt

Lūdzu,. lūdzu, lūdzu... nelietojiet vārdu salikumu - Veselīga ēšana... JEBKURŠ produkts ir tieši tikpat "veselīgs" kā "neveselīgs". Klasiskais piemērs ar ūdeni - tas ir megasvarīgs, taču izdzerot vairāk kā 7 litrus dienā cilvēks, kuram nav nekādas palielinātās fiziskās slodzes, var mirt (problēmas ar veselību sākas pie mazākiem daudzumiem).

Par gaļu, olām, biezpienu utt. nemaz nerunājot (ēdot pārmērīgi var saindēties) utt.

 

Ir viens ļoti labs ieteikums - var ēst PILNĪGI VISU, ja saproti ko, kad un kāpēc. Tikai tad ir jārēķina makrosi un kalorijas, par ko video autors, kā solīja, stāstīs vēlāk.

Viss pārējais ir variācija par tēmu priekš sliņķiem. Salasās/saklausās/saskatās, ka fileja ar griķiem jāēd un tad spiež sev iekšā... nemaz nepadomājot KĀPĒC un ka tās ne tuvu nav labākais vai garšīgākais variants (ja nu vienīgi, ka viens no lētākajiem).

15 0 atbildēt

Jums večiem jau viegli uztrenēties, vismaz vieglāk nekā meitenēm. Ko gan lai es daru? Man, meitenei, vienīgie normālie muskuļi ir rokām no darba, bet vēderam dabūt nekā neizdodas. Pat vingrojot -__-

3 2 atbildēt

Kā ir ar rīsiem, vienā vietā raksta, ka labi, otrā, ka slikti.

1 0 atbildēt

Vai tu varētu man sastādīt kaut kādu programmu ko un kā kurā dienā man būtu jāēd ? Es pats esmu jauniņais tajā visā ,nu no video es ēdu tikai vistas fileju (ļoti bieži) ,rīsus (ļoti bieži) , bet cik esmu dzirdējis ,ka nevar visu laiku ēst vienu un to pašu.. 

 

Un par rakstu ++

0 0 atbildēt

Es aptaukojos no griķiem, vistas filejām un riekstiem.

0 0 atbildēt
Esmu liela visados veidos, bet dzivot veseligi man laikam nav iespejams, jo man negarso ne olas, ne galas, ne ziblvis ne tomati un visu ko edu, es nevaru ieest ilgstosi. Esmu loti savada - ediena izvele. Protams, veseligi varu dzivot ta pat, bet nav nekadas motivacijas, ja edu edienu, kas man seviski neiet pie sirds. Bet protams, rakstam '+' no manis un plusa viens jautajums si raksta autoram, vai kadam zinatajam - ja esmu izlemusi sportot ari no ritiem, tad kura bridi man ir jaed brokastis? T.i. pirms sportosanas, vai tomer pec?
0 0 atbildēt

Respektīvi ja es ēdu grilētu gaļu, ne cūkgaļu, bet teiksim kādu meža Lopu, tas varētu iziet krastā??

Cik teiksim vistas fileju drīkst apēst Treniņa dienā?

0 0 atbildēt

cau,es gribeju uzdot vienu jautajumu.jau kadu laiku eju uz svareni un precizak gribeju zinat par un ap uzturu.edu loti daudz,tacu svara klat nenemos un esmu vieglas miesasbuves.vai tomer drikst est visus junk food + vel ar pareizo uzturu?ar to es domaju taka jauktu uzturu.kalorijas patereju daudz un vel vairak uznemu.pec katra trenina edu loti daudz gan pareizos gan nepareizos produktus.vai ta drikst?

0 0 atbildēt

Cilvēki kuri ēd kā tu saki junk food parasti ir arī parasti par slinku lai nodarbotos ar sportu, aktīvu dzīves veidu, tad arī rodas tas liekais svars. Akttīvajam parasti nerodas prātā sevi indēt ar fast food tikko eļļā ceptu. Bet ja tev patīk aktīvi (katram sava aktivitātes norma) dzīvot, tad var arī ēst visus junkus un fastus...vienkārši būs organismam lielāka slodze, vairāk ūdens jādzer lai izvadīdu "atkritumus" no šunām ;)

0 0 atbildēt

Un kā lai es ēdu veselīgi un sabalansēti pa 7eiro nedēļā? Rēķinot ka man ir jāpērk arī dzeramais ūdens jo tas no krāna nav dzerams un tējas nevar aizstāt ūdeni... Tātad man ie 1eiro dienā-lūdzu vienu veselīgu recepti studijā! Pie šī jautājuma vienmēr iesprūst visi kuri mēģina iegalvot ka ar veselīgu diētu es tikšu vaķlā no saviem ''liekajiem'' kilogramiem...

0 0 atbildēt

maizi var ēst ?  nu ne baltmaize , bet pieņemsim rupjo un saldskābo ? ja cenšas nomest nedaudz svaru ?

0 0 atbildēt

Ja. tu zini gas ir tajos Veikala gurķos, tomātos, nu dārzeņos.

Tagad', cik esmu studējis medicīnu, un mums tur ir teikuši par veselīgu ēšanu, nekas nebija minēts par tiem tomātiem, u.c Tomāts satur zilskābi, bet ne protams tīrā veidā, bet viņš viņu izdala sagriežot vai arī sarīvējot. tas attiecās uz burkāniem, kartupeļiem, tomātiem, gurķiem un bietēm.

1ml zilskābes - ceļš un nāvi, vai tu kļūsti par ibecilu. Pārsvarā tas izraisa nāvi, bet ir reti gadījumi, kad cilvēks izdzīvo, bet turpmāko dzīvi cieš ar psihaloģiskajām un retiem dauna sindromiem. Protams nav liegts ēst, bet neieteicams bieži lietot uzturā. Vienkārši sakot, NERIJ un SPORTO!

1 2 atbildēt