local-stats-pixel fb-conv-api

Kā tas ir - būt šizofrēniķim?118

1379 16

Šizofrēnija ir neparasta slimība. Tā ir pat mistiski baisa. Piedāvāju tev iejusties šīs slimības ādā.

1379 16 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

Nekas īpašs es ar mēdzu ar sevi domās runāt...Forever ALONE emotion

4 0 atbildēt

un ja an butu ta slimiba tas es balsis kada valoda dzirdet?

4 1 atbildēt

ja godigi es jau sen zinaju, ka ja gimene ir zhizofrenikis, liela iespeja, ka jums nobruks arii tev... man dazhreiz bail, ka man nav tik shizofrenija akutkada vieglaak forma... citreiz shkjiet ka esmu pilnigi kerts

3 0 atbildēt
Es laikam esmu dīvaina. . Man tas video likās jauks un es viņu pāris reizes noklausījos.. .. .
3 0 atbildēt

Man arī metas halucinācijas un šīzīgas domas, bet tikai tad, kad dzīvē nav pie kā pieķerties, kad škiet ka pilnīgi nekas nav, kā dēļ dzīties uz priekšu. Nu tas varētu būt sajaukumā ar veģetatīvo distoniju. Tā ir īsta dzīves skola, lai sevi saprastu, izprastu. Dakteri saka, ka man ir šizofrēnija, bet kad man dzīves situācija sakārtojusies, ir cerība, kas dzen uz priekšu, tad viss labi. Tad nevaru saprast, esmu normāls jeb nē? Bet man vienalga, vienīgi zinu ka dakteriem nevar ticēt šajā sakarā, viņi gribēs mani sazāļot.

Beigās tas viss saistīts ar garīgo attīstību. Manā gadījumā vajag pavedienu, dēļ kā dzīvot un darīt kaut ko, kad šis pavediens nav, viss aiziet dirsā un pasaule brūk kopā. Ekstrēmi. Bet esmu daudz ko iemācījies dēļ šīs savas "fīčas", kas mani māca dzīvot. 

Kā es saku citreiz - ja man neviens ar p i s t oli nestāv pie deniņiem, tad savu pakaļu nekustināšu no vietas. Tagad, kad pats klausu savu sirdi un daru kā jādara, ir labi. Manis paša sirds bija tā, kas turēja šaujamo pie galvas - jeb dabisks pašdestrukcijas mehānisms bija ieslēdzies. Tāpēc viss ir normāli un pilnīgi saprotami. Viņa negrib pieļaut, ka esmu pasīvs.

Nu un tas veids, kā jebkuram uzlabot dzīvi ir - darīt labāko, ko vari iedomāties. Tiešām, pilnīgi godīgi, kas Tev škiet pats labākais, ko vari izdarīt. Tu dari, dari šīs lietiņas, rodas pašam uzticība pret sevi,ka dari sev labu, un plusiņi beigās saplusojas, un notiek brīnumainas lietas. Pat izveseļošanās no daudz kā.

Dzīve ir tīra matemātika. Viss sākas ar Tevi. Ja Tu nemīli sevi, neuzticies pats sev, tad par citiem vari nesapņot - neko tur nedabūsi gatavu. Tiec galā ar sevi. 

3 0 atbildēt

Es no sākuma domāju ka tas beatbox klausīdamies bez austiņam emotion

2 0 atbildēt

Ak deivs nabaga cilvēki.Ārkārtīgi jūtu līdzi.

A šo slimību ja unevar izārstēt,ja?

Pašā sākumā izklausījās pēc kkāda motivejoša video. Bet tiešām jūtu līdzi cilvēkiem.

3 1 atbildēt
Vislabākā filma par šizofrēniju ir "Me,myself and Irene" ar Džimu Keriju un Rene Zelvergeri!!!Patika tas kadrs no filmas kur Kerijs uz lielceļa piebeidz notriekto govi!!!emotion
2 0 atbildēt

klausoties ko tādu iz savas galvas dzīlēm dienu un nakti,var sajukt prātā viens un divi

1 0 atbildēt

un kursh gan var pateikt ka tieshi shadas balsis skan shizofrnikjim galvaa??? driizaak pats shizofreenikjis visu laikau taa domaa.. bet jaa viedo tishaam ir ausiim necieshams....

1 0 atbildēt

Paldies par rakstu!

1 0 atbildēt

Nesaprotu,kā par tādu video/audio failu var teikt,ka tieši tā skan šizo galvās? Neviens nekad nevarēs ielīst citu galvā un...vot audio fails gatavs,lūk tieši šitādi viņam tur skan..... fufels.

1 0 atbildēt

Es savējo saucu par Hari.Un bieži viņš man ko saka, bet es viņam pretīm : "Aizver muti Hari, neviens Tev neko nejautāja!" . Mums klasē arī bija Haris, nabaga Haris ...

1 0 atbildēt
Bet daudzi pasaulē slaveni zinātnieki, mākslinieki, rakstnieki ir bijuši šiziķi. Šķiet katram no mums ir kāds harijs vai dorisa:)
1 0 atbildēt

Tās balsis... tik neizturamas, bet noklausījos video līdz galam. Tagad galvā sēž iekšā, diezgan baisi.

1 0 atbildēt

Noskrēja drebuļi,kad klausījos video

1 0 atbildēt

nu redz,mūsdienās tie ir šizofrēniķi,a agrāk-cilvēki,kas dzird dieva balsi un cilvēki kuru dēļ radās reliģijas!

1 0 atbildēt
Ar austiņām šermuļi pārskrēja.Visu laiku likās,ka saka- do it, do it, kill it
1 0 atbildēt

7 sekundes - tik daudz es spēju paciest. šis raksts pierādīja, ka es nemaz neesmu sajukusi. tikai par daudz domāju. 

1 0 atbildēt
👍
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »