local-stats-pixel fb-conv-api

KHL 2 sezonas uzvarētāji Kazaņas AK Bars.1

15 2

Nu, un tātad KHL otrā sezona ir noslēgusies ar rezultātu pēdējā ceturtajā izslegšanas spēlē uzvarēja Kazaņas AK Bars . Manuprāt spēle iesākās ar MVD pārsvaru, jo AK Bars sapelnīja noraidījumus, bet otrajā periodā Kazanieši atvērās un parādīja sevi no labākās puses. Abus otrā perioda vārtus viņi guva ilgi cīnoties pretinieka zonā un cīnīdamies par katru ripu. Un pelnīti guva šos vārtus. It īpaši izcēlās otrie vārti kur no vārtu aizmugures uz vārtu priekšu izspēlēja Dimitrijs Kazinovs un izlaužoties starp 3 MVD spelētājiem trieca ripu vārtu augšējā stūrī.

Lielu daļu no spēles rezultāta arī izšķīra MVD šodienas aizsardzība, jo pirmos vārtus kad gar vārtiem piespēli deva Aleksandrs Stepanovs un atsitienā no vārtsarga kājsarga, ripu tukšos vārtos meta Ņikita Aleksejevs. Viņš tika atstāts pilnīgi viens pārāk tuvu vārtiem.

3.Periods iesākās diezgan lēni ar MVD pārākumu, jo viņiem jau nebija ko zaudēt. Tomēr, lai kā cīnītos MVD daudzās epizodēs kur notika divcīņas par ripu meistarīgāki bija AK Bars spēlētāji, kuri lieki neriskējot izmeta ripu ārā no savas aizsardzības zonas. Perioda vidusdaļā abām komandām jau sākās maziņš stresiņš kur vienā epizodē kārtīgi atvēzējoties AK Bars spēlētājs Iļja Ņikuļins ar nūju uzsita pa rokām ja nemaldos Eloisonam, pēc aptuveni 1,30 min Elisons atklāti ar nūju iesita pa seju AK Bars spēlētājam, kuram pēc tam vēl tecēja asinis, bet tiesneši uz šo pārkāpumu nereaģēja (Kaut kas līdzīgs situācijām ar Dinamo un SKA) Arī perioda turpinājumā AK Bars mācēja nestresot un mireīgi, galvanais, precīzi saspēlēties savā zonā un galvanais nemetās visi pēc ripām, bet kārtīgi nosedza savu spēlētāju. Manuprāt tas arī izsķīra šīs spēles likteni

15 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Nevis šosezon aizgāja pie Ak Bars, bet j otro sezonu pēc kārtas aizgāja pie Ak Bars  : )

2 0 atbildēt