local-stats-pixel fb-conv-api

Jūs neticēsiet, bet vēzis – tā neesot saslimšana, bet vienkārši bizness2

Šī ir tikai viena no versijām. Jūs varat piekrist autora viedoklim, bet varat arī nepiekrist. Bet tas, ka tajā visā ir kāda racionāla sēkla, – ir neapšaubāms fakts!

Atcerieties: nav tāda slimība – “vēzis”. Vēzis – tas vienkārši ir vitamīna B17 trūkums, un nekas vairāk.

Atcerieties, ka senos laikos jūrasbraucēji arī cieta no slimības, kuru nosauca par cingu; daudzi no tās pat nomira! Bet kādam vienmēr bija pastāvīgi ienākumi.

Pēc tam izrādījās, ka cinga – tas vienkārši ir vitamīna C deficīts. Tas ir, tā nebija nekāda saslimšana.

Tāds pats stāsts ir par vēzi. Kolonizatori un cilvēces ienaidnieki izveidoja veselu vēža industriju un grābj naudu nu jau ar buldozeriem.

Onkoloģijas industrija uzplauka pēc Otrā pasaules kara. Cīņā ar vēzi nav vajadzīgas nekādas procedūras, ārstniecības kursi un tēriņi! Tas viss ir vienkārši veids, kā piepildīt kolonizatoru kabatas, tāpēc, ka līdzeklis pret vēzi jau sen atpakaļ ir atrasts.

Lūk, kas jums ir jāzina par vēža ārstēšanu un profilaksi:

Tā kā vēzis ir vien vitamīna B17 deficīts, tad pietiek vien katru dienu apēst pa 15 – 20 aprikožu kauliņiem (serdes).

Ēdiet kviešu asnus.

Kviešu asni ir visbrīnumainākais līdzeklis pret vēzi. Tas ir labākais šķidrā skābekļa un laetrila avots – tā ir spēcīgākā pretvēža viela. Šī viela atrodama arī ābolu kauliņos un tiek saukts par vitamīna B17 ekstraktu (amigdalīns).

Pēc ārsta Harolda Mennera, grāmatas “Vēža nāve” autora vārdiem, laetrila efektivitāte vēža ārstēšanā ir vairāk kā 90 %!

Amigdalīna avoti (B17 vitamīns)

Augļu sēkliņas vai kauliņi. Satur visaugstāko vitamīna B17 koncentrāciju dabā. Šeit iekļaujas ābolu, persiku, aprikožu, bumbieru un plūmju kauliņi. Pākšaugi un graudaugi, tai skitā, diedzētas pupiņas, lēcu kāposti, zirņi, Limas pupiņas. Rieksti: rūgtās mandeles (visbagātākais vitamīna B17 avots dabā) un Indijas mandeles. Ogas: visi zīdkoka ogu veidi, avenes, mellenes un zemenes. Sēkliņas: sezama un linsēklas. Graudaugi: auzas, mieži, prosa, brūnie rīsi, lini, kvieši un rudzi.

Tāpat šis vitamīns ir atrodams arī raugā, rīsu padijā un ķirbī.

Pretvēža produktu saraksts.

Aprikozes (kauliņi). Citu augļu kauliņi/sēkliņas (āboli, ķirši, persiki, plūmes, bumbieri). Limas pupiņas. Dārza pupas. Kviešu asni. Mandeles. Avenes. Plūškoks. Zemenes. Upenes. Mellenes. Griķi. Sorgo. Mieži. Prosa. Indijas rieksti. Makadamijas. Diedzētas pupiņas.

Galvenais vēža rašanās iemesls mūsdienās – organismā nonāk trauku mazgāšanas līdzekļu un šķidro ziepju daļiņas. Lai cik rūpīgi jūs arī nenoskalotu traukus, tik un tā spēcīgo mazgāšanas līdzekļu daļiņas paliks un nonāks jūsu organismā. Ja jūs negribat pilnībā atteikties no šiem kaitīgajiem šķidrumiem, ir viens vienkāršs risinājums. Atšķaidiet trauku mazgāšanas (un arī roku) līdzekli ar etiķi proporcijā 50 : 50. Tas arī viss!

Tagad jūs nekad vairs nesaslimsiet ar vēzi!

25 6 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
B17 deficīts izraisa augoņus?
0 0 atbildēt
Jā, biju šo dzirdējusi no tās saucamās "Anonymous" grupas - lika aizdomāties. Un šis raksts tikai šo teikto pastiprina. Jo tik tiešām..vēzi ārstējot, gada laikā cilvēki šķirās no vairākiem miljoniem vai pat miljardiem dolāru visā pasaulē. Tā neko biznesiņš.
0 0 atbildēt