local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais talants - Mets Dušēns2

26 1

Metjū Dušēns (angliski- Matthew Duchene) ir profesionāls kanādiešu hokeja centra uzbrucējs, kas dzimis 1991. gada 16. janvārī. Mets šobrīd spēlē Kolorādo "Avalanche" (Colorado "Avalanche") vienībā, kas pārstāv Nacionālo Hokeja Līgu (NHL).

Mets tika draftēts 2009. gadā, ar kopējo trešo kārtas numuru, Metu draftēja Kolorādo "Avalanche". Tieši "Avalanche", ir Meta mīļākais NHL klubs.

Meta favorīts starp spēlētājiem, ir Sidnijs Krosbijs (Sidney Crosby), kurš šobrīd pārstāv Pitsburgas "Penguins" (Pittsburgh "Penguins") vienību.

Pirms Mets tika draftēts, viņš ir spēlējis Ontario "Wolves" (Ontario "Wolves") un Bremptonas "Battalion" (Brampton "Battalion") vienībās.

NHL centrālais skautu birojs, Metam paredz spožu nākotni, līdzīgi kā Maikam Ričardsam (Mike Richards) un vēl kā šiem, jau karjeru beigušajiem spēlētājiem, Stīvam Aizermenam (Steve Yzerman) un Džo Sekikam (Joe Sakic)

Cerams, kad Mets palīdzēs "Avalanche" izcīnīt savu trešo Stenlija Kausu.

 





26 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Rakstam + bet šis bija jāraksta pagājušogad :) Ja ir pacietība uztaisi rakstu par top šī gada Draftētajiem un pie šī vēl šī gada GP/G/A un tml pielikt ;) Keep up

0 0 atbildēt