local-stats-pixel fb-conv-api

Jauna sieviete cenšas iedvesmot citus psoriāzes slimniekus izmantot kosmētiku21

384 0

Psoriāze nav nekāda Dieva dāvana, to saprot arī šī meitene un katrs cilvēks, kuram tāda ir.

384 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Pieļauju, ka normālā dienasgaismā tā tonna ar meikapu izskatās tikpat briesmīgi kā sarkanie pleķi. 

22 3 atbildēt

Psoriāze ir ārstējama. emotion 

17 2 atbildēt
Vēl psoriāzi slikti ietekmē stress. Respektīvi - jo lielāks stress, jo vairāk psoriāze saasinās. Ar to ir grūti sadzīvot, jo ja kāds pamana, ka Tev ir dīvaini pleķi , tev ir stress no tā, ko tas cilvēks padomās. Ir grūti par to nestresot, jo ir ļoti maza iespēja, ka cits cilvēks sapratīs, ka tas nav lipīgi.
12 0 atbildēt
Ir zāles, kuras palīdz (apārstē), ja psoriāze ir galvas matainajā dalā. Saucas "Daivobet" Psoriāze matos izskatās kā blaugznas. Šīs zāles izraksta dermotologs un ja vēl esi nepilngadīgs, tad zāles ir bezmaksas. Psoriāzei ir tendence saasināties ziemas mēnešos.
8 0 atbildēt
Ja nav lipīgs, ir ok! Skarbi, bet kā parasti - bailes no nezināmām lietāmemotion
5 0 atbildēt

Nu nezinu gan vai iluzīja kaut ko padara labāku.  emotion 

4 0 atbildēt

Man pašam ar ir šī gēnu slimība. Paldies dievam, ka tikai uz pēdām un plaukstām, bet tā var izplesties.. Sākumā biju diezgan sašutis, ka man tāda ir un es to nesīšu gēnos tālāk arī saviem bērniem. Pasakot cilvēkiem, ka man ir soriāze, jeb vnk zvīņēde, daudzi nobijās un domāja, ka tā ir lipīga. Katram vienmēr bij jāizskaidro un jāpārliecina, ka tā tomēr nav lipīga.. Man dermatologs izrakstija trīs smēres- daivobet un divas css(viena parastā un otra sportam). Daivobets apārstē un samazina izplatību un css ir smēre kura vienkārši mirtina ādu(tāda kā eļļiņa), lai āda neplaisātu un nesāpētu. Izārstēties no tādas ir neiespējami- apārstēties gan. Pats kā ''slinks'' cilvēks bieži vien aizmirsu apsmērēt vai nebija laika, katru reizi ārstēšanas process ilga mēnesi vai divus. Varbūt kāds zin kā rīkoties pašā sākumā, kad parādās šīs mazās pumpiņas zem ādas? Esu gan smērējis, gan izdūris tās strutiņas, priekš manis gan strādāja abi, gan arī nē. Kādi padomi?

2 0 atbildēt
Tas atklati sakot, pat biedēemotion
1 0 atbildēt
Jopcik bumbiņ.
1 0 atbildēt

apārstējama. viss atkarīgs no tā cik smagā formā tā ir un cik laicīgi sāk smērēt smērītes. 

1 0 atbildēt

Nu nez vai tā kosmētikas kārta nāk par labu sejas ādai. Tā vietā varēja pacensties un pasmērēt seju ar speciāliem krēmiem vai uz nakti ar ziedēm. Ja godīgi, tad ar to kosmētikas kārtu manās acīs viņa izskatās sliktāk, kā bez tās. Zinu, kā ir, kad cilvēki uz ielas skatās ar šausmām, pašam reiz bija uz sejas, viss zem matu līnijas uz pieres, uzacis, pie ausīm, roku virspuses... izskatījās briesmīgi un jutos arī briesmīgi. Tagad vismaz nav uz sejas, tikai uz muguras un krūtīm. Tāpat nav patīkami iet peldēties vai tamlīdzīgi. Bet reizēm, aktīvi smērējot un ārstējoties, un, galvenais, izvairoties no lieka stresa, izdodas apārstēt tik tālu, ka nekas nav redzams, vien mazi gaiši pleķīši, Bet pēc kāda laika viss atpakaļ... Zāles ir dārgas, ar visu to, ka valsts kompensē 75%. Esmu diezgan drošs, ka sen jau ir izgudrotas zāles, kas pilnībā izārstē šo slimību. Bet - tad taču lielajām farmācijas kompānijām zudīs milzīgi regulārie ienākumi. Un farmācija ir miiiiiiilzīgs bizness. Kāpēc izveidot kaut ko, kas pazudinās nākotnes ieņēmumus? Ticiet man, lielajiem farmācijas biznesmeņiem cilvēka veselība absolūti nav primārais.

2 1 atbildēt

Zinu cilvēkus ar psoriāzi un pat ir radinieki ar to. Ko lai saku, kas ļoti grib var uzturēt savu ādu veselu. Manai vīramātei palīdz jūras ūdens, un darvas smēres. Mana kursa biedrene gāja ziemā uz solāriju 2 reizes mēnesī, smērēja zāles un bija kā konfekte. Cilvēki bieži grib ātrus rezultātus ar mazu piepūli un ilgu efektu. Dzīvē tā nav.

1 0 atbildēt

Man arī ir kaut kas līdzīgs, tikai uz pēdas. Pirms pāris gadiem bija arī uz ceļgaliem, bet ar ārstniecības palīdzību izārstēju. Teica, lai nēedu 1.5 gadu olu, piena produktus un it kā palīdzēja. Bet uz pēdas joprojām ir un atceros, kā man bija, ka man pa ziemu nenormāli strutoja un niezēja. Esmu bijusi pie neskaitāmiem ārstiem un lietojusi visādas zāles, bet šo slimību laikam nav iespējams izārstēt.

0 0 atbildēt