local-stats-pixel fb-conv-api

Ir viegli nebūt resnam..22

539 2

.. tikai ievēro šos punktus.

Taču, ievērojot šos.. neceri uz ātri redzemiem panākumiem. Gribi ātri redzamus panākumus? Piecel savu dibenu no iesēdētā dīvāna un ej S.P.O.R.T.O.!

Ja ir nepieciešams, kādu dienu papūlēšos iztulkot vēl ko šādu līdzīgu.

539 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Dodos uz veikalu pēc zilajiem šķivjiem...uzreiz pēc vakariņām.

24 0 atbildēt

Aiziet sportot uz veikalu pēc eklēriņiem! emotion

12 1 atbildēt

Man personīgi ir slikta vielmaiņa, ātri pieņemos svarā, bet kā jau autors rakstīja, nevajag rīt. Vajag mazliet gribasspēka pareizi sākt ēst + fiziskās aktivitātes un nesūdzos par formu un svaru. Vajag tikai gribēt. Turklāt pašam vieglāk kad nav liekais svars jāstaipa līdz.

8 0 atbildēt

Manu piemājas makdonaldu aizvēra, jo tajā attrada peles :((( tagad katru dienu laizu tā oranžo uzrakstu, garša neatšķiras no burgera kas iekšā big makā.

7 3 atbildēt

man ir sasodīti paveicies ar vielmaiņu... es vispār nepieņemos svarā un tāpat es daru vairāk nekā tie resnie, kuri tikai dīvanā sēž, jo vieglāk taču ir neko nedarīt ;)

2 0 atbildēt

fuuuuuuuck all of this! emotion

2 0 atbildēt
Man ar vielmaiņu ok, stumju cik gribu nekas nemainās jau gadiem. + fiziski aktīvs dzīvesstils
1 0 atbildēt

Pa lielam tas viss ir sviests. Tas, ka tu ēd mazākas un biežākas porcijas, nekādā veidā nepalīdz tev patērēt mazāk kaloriju, tieši pretēji - ja patīk ēst, tad no tādām visu laiku būsi izsalcis. Un nezinu, kas rieksti ir par mistisko tauku dedzinātāju - tie ir labie tauki, kas, ja kalorijas ir proficītā, diemžēl nekā nededzinās taukus. 

Mana komentāra doma - nevajag paļauties uz ziliem šķīvjiem un veciem mītiem, bet vienkārši jāsakārto uzturs, un tad nevajadzēs domāt par krāsu ietekmi uz savu riepu. 

1 0 atbildēt

60 gramos valriekstu ir teju 400 kaloriju...

1 0 atbildēt

ah labais emotion

0 0 atbildēt

Tāpēc vajag veselīgi ēst un sportot!

0 0 atbildēt

Par 4. punktu - izskaidro labāk, citādāk nevar saprast. Ja es to sapratu pareizi, tad ēdienreižu skaitam NAV nozīmes, cik kalorijas tu uzņem. Nemainās to daudzums, ja tu ēd 5 reizes vai 2 reizes dienā. 

0 0 atbildēt

Nu es teiktu visi šie teksti ir nelieli atrāvumi no visa konteksta. Šķīvju krāsa nav noteicošais faktors manai zvēra apetītei,divu gadu laikā esmu uzēdis 13kg un kā par sakritību,ēdu no vislielākajiem šķīvjiem kas man ir mājā un tie ir zilā krāsā. (Uzēdis muskuļu masu,nevis taukus,jo aktīvi sportoju) ..Runājot par 6. punktu,tik smieklīgi izklausās frāze "Pētijumi liecina.."  Jo daudzos produktos ir omega - 3 taukskābes,tā pati zivju eļļa,ko pats lietoju uzturā ir pilna ar omega-3. Tikai tāpēc,ka ir pierakstīta gudra ievadrāze (Pētijumi liecina..) tas uzreiz izklausās daudz nopietnāk un ticamāk.. Bet tas viss ir liels bullshits,kas jauc galvu,jo ir neskaitāmi raksti,kuros ir nelieli atrāvumi no visa konteksta,un nereti viņi visi ir pretrunīgi. Kā piemēru varu minēt tos pašus valriekstus - tagad kāds izlasīs šo rakstu un ies un ēdis tos valriekstus pie katras ēdienreizes,jo padomās - jo vairāk jo labāk taču,vai ne? Taču nē,valriekstos ir arī liels daudzums tauku,un ja pārdozēs ikdienas tauku normu - var uzaudzēt to riepiņu,nevis nomest.. Varētu stāstīt un stāstīt..

0 0 atbildēt

tieši tā, rešņiem nav attaisnojuma. pretīgi sliņķi. daudz grūtāk uzkačāties ir kaulainajiem, bet viņi to izdara!

0 5 atbildēt