local-stats-pixel fb-conv-api

Ieluvingrošana.lv9

84 4

Esmu noverojis ka, daudzi no spoku lietotajiem ir sakuši interesēties par sportiskam aktivitatēm un grib nodzīt savu vairakus gadus krāto rezervi zem ādas, kas uztrenēta sēžot pie datora. Un pietam nak vasara un gribas labu fizisko formu, lai nebutu kauns staigat bez krekla un iepriecinat meitenes. Pastāstīšu kas ir http://ieluvingrosana.lv/site/





84 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Es arī atbalstu vienkāršus trenēšanās veidus, nevis dārgāko aprīkojumu. Treniņos arī nav nekādu dārgu aparātu, visbiežāk cilājam 30kg garos solus virs krūtīm, virs galvas, taisām piesēdienus (kāju muskuļu trenēšana) utt. Šis ir pats labākais trenēšanās veids! Iesaku visiem, kuri nav sākuši, sākt nodarboties ar sportu - agrāk uz treniņiem iet negribējās, bet tagad bez treniņiem dzīvot vairs nevaru. 

7 0 atbildēt

stieņot ir forši, stieņo arī tu!

5 0 atbildēt

Protams, ka jebkura iniciatīva pievērst jauniešu neaktīvo daļu sportam ir apsveicama un ielu vingrotāji patiesībā ir izdarījuši ļoti lielu un labu darbu, ka stāstīja un stāsta par šo treniņu veidu plašām tautas masām, brauc pa pilsētām ar paraugdemonstrējumiem utt. Par to viņiem atsevišķs paldies! 

Taču, kas man galīgi nepatīk, tas ir ielu vingrošanas pretnostatījums pret visu pārējo spēka sporta sabiedrību (un šādu opozīciju pašiem vingrotājiem patīk uzturēt jau nu ļoti). Tb, mēs esam jau nu ļoti un ļoti, jo trenējamies neizmantojot trenažierus, brīvā dabā, mums nav vajadzīgas kaut kādas treniņu programmas, kam jāseko līdzi un vispār - esam baigi kruti. Patiesībā, ko saprot arī jebkurš daudz maz advancēts sportists, ielu vingrošana ir viens no funkcionālā treniņa veidiem. Jā, skatāms, jā, arī spēka elementi ir, taču tas nav ne ar ko labāks par, teiksim, burpee treniņu, kuram vispār nav vajadzīgs nekāds papildekipējums un ko taisa brīvā dabā.

Es nemaz nerunāju par šī treniņa trūkumiem, kurus visi tāpat ļoti labi zina vai, ja nezina, nojauš (kāju neiesaistīšana treniņos, augsts locītavu savainojumu risks, muskuļu hipertrofijas ierobežojums utt.).

 

Tāpat atsevišķi jārunā par dažu šī treniņa veida korifeju "atziņām"... paskatoties tos video, kur viņi, piemēram, stāsta par savu uzturu, vienā plauktā noliekot androgēnos anaboliskos steroīdus un proteīna pulveri... man vienkārši trūkst vārdu. 

 

Un, paredzu, ka tagad sāksies baigās diskusijas, ka, redz, nē, viss nav tā, bet pavisam citādāk... salīdzinājumam. Strītbols un basketbols. Tu vari būt cik gribi labs strītbolists, bet uz basketbola laukuma ir pilnīgi cita spēle; tu vari būt baigi labs ielu vingrotājs, bet, lai kļūtu par vismaz ievērības cienīgu spēka sporta atlētu ar to ir par maz.

 

Atgriežoties pie iepriekš rakstītā - šis ir labs, pilnīgi dzīvotspējīgs treniņu veids (ja runā par mani, lai arī esmu izteikts "gym rat", ik pa laikam izeju pagalmā līdz pievilkšanās stienim, lidztekām un man patīk), taču tas kā tas tiek pasniegts sabiedrībā ir kardināli nepareizi un ilgtermiņā arī novedīs pie zaudētāju pozīcijām. 

Būt "pret" tikai tāpēc, lai būtu "pret" un tādējādi iegūtu atbalstu no "mūžīgi neapmierinātajiem", kas vienmēr izdomā attaisnojumus, lai kko nedarītu ar vārdiem "man tas nepatīk, jo...". Agri vai vēlu tas pats būs arī vingrošanā - Man nepatīk trenēties, jo ārā auksti, visi skatās utt. 

4 0 atbildēt

Hm, ielu vingrošana jau ahujenna.. Vajadzētu uz šo vasaru patrennēties..

Bet kopumā par to ielu vingrošanu domāju ka nekas īpašs nebūs :D Tā pat kā viss cits uz brīdi parādās Lv .. kļūst par baigo mainstream ideju un pēc pusgada visi jau sen aizmirsuši par ko tādu kā ielu vingrošana ..

Bet nu sajūta jau tiešām perfekta pēc jauka treniņa un nākošajā dienā just ka ir darīts kas lietderīģs ar ķermeni :D 

5 2 atbildēt

"vairakus gadus krāto rezervi zem ādas, kas uztrenēta sēžot pie datora" - labi teikts emotion

2 0 atbildēt

Pats nodarbojos jau vairāk kā gadu un man patīk! :)

0 0 atbildēt