local-stats-pixel fb-conv-api

Foto no šķēršļu pārvarēšanas sacensībām CSI2*-W/CS12

54 3

Šajās brīvdienās 3 dienas Kleistu sporta bāzē norisinājās Centrāleiropas zonas posms jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā CSI2*-W/CSIYH1. Pēdējās sacensības bija arī kvalifikācija 2012.gada Olimpiskajām spēlēm Londonā.

Sacensību pirmajā dienā - piektdien, tradicionāli notika sacensības junioriem un janajiem zirgiem. Junioru maršrutā uzvarēja Katrīna Eisaka ar zirgu Kredo un jauno zirgu maršrutā arī juniore Sintija Semenkova ar zirgu Passo.

Savukārt sacensību galvenajā maršrutā ar balvu fondu 23 000 EUR, kurā bija pieteikti 36 zirgi, uzvarēja Krievijas sportists Vladimir Beletskiy ar zirgu Rocketman 2. Latvijas sportisti šajā marsrutā vai nu nespēja finišēt vai to izveica ar soda punkiem, nogāžot šķēršļus.

Vairāk bilžu no sacensībām var redzēt šeit.

« 1  2  3  4 »
54 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Mde, pirmo čali pazīstu :D Jāpasaka, ka viņš tagad populārs spokos. Žēl vienīgi, ka Latvija nav spējīga uz neko labāku... Tikai divu zvaigžņu mači...

0 0 atbildēt

tik forši, ka kāds ieliek bildes no jāšanas sporta sacensībām :)

Kas attiecas uz mūsu sportistu neveiksmi grand pri maršrutā, dikti žēl cerēju, ka vismaz A.Vārna spēs kvalificēties pārlekšanai, ja atmiņa mani neviļ tad pagāšo gadu viņš pārliecinoši šajā maršrutā uzvarēja. lai nu kā tomēr šis sportists ārzemēs ir uzrādījis lieliskus rezultātus un ieguvis ļoti labas vietas.

Kas attiecas uz Siliņa lekšanas tehniku tā ir smieklīga, lai gan šis tas tomēr ir palabots :)

Kāds sportists diezgan briesmīgi leca no ārzemniekiem, praktiski lidoja virs zirga , man draugs, kurš no jāšanas sporta zin tikai to, ka tas ir dārgs un zirga mugurā ir bijis labi ja 3x paziņoja: es no jāšanas sporta neko nezinu, bet man šķiet, ka tam jātniekam savu smaguma centru nevajadzētu tā plivināt :D

kopumā man vakardienas mači patika bija interesanti, bija forši priekšnesumi. Kas zin varbūt es savas bildes no kādiem mačiem ielikšu šeit.

1 1 atbildēt

27 sāpīgi beidzās ;DD

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Tizls sporta veids

1 3 atbildēt