local-stats-pixel fb-conv-api

Florbola vārtusarga inventārs!23

235 1

Tākā pats ar florbolu nodarbojas salīdzinoši ilgi, izdomāju uzrakstīt rakstu par vārtusarga inventāru. Protams, pats arī esmu vārtusargs, tākā katru lietu varēšu sīkāk aprakstīt. emotion

*Visas bildes ar inventāru ņemtas no viena no pausaulē lielākajiem florbola vārtsargu inventāra ražotājiem ; BlindSave, kur viens no veidotājiem ir latvietis : A. Blinds!

235 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Mūsu skolā aizsardzības vecte izskatās DAUDZ biezāka.........................uz it īpaši biezākiem skolēniememotion

5 0 atbildēt

Pats kadreiz nodarbojos ar florbolu, jo visu šo iepriekš zināju, bet paldies par rakstu, jo varbūt kāds nezin! Novēlu tev veiksmi florbola un gūt daudz uzvaras! 

4 0 atbildēt

Tas vārds vārtusarga reāli besī. VĀRTSARGA!!!!

3 0 atbildēt

Liekas, ka florbolā pautsargu nevajag, bumbiņa jau tā riekstus nevar izskaldīt, kā piemēram hokeja ripa! emotion

1 0 atbildēt

Pats trenējos tagad pie An.Blinda kā vārtusargs! Bet raksts labs! ++

0 0 atbildēt

a cimdi?

0 0 atbildēt
Jā, pati arī spēlēju florbolu, lai gan es eju uzbrukumā, nevis stāvu vārtos, bet man vienmēr ir interesanti uzzināt kaut ko jaunu par sporta veidu, bez kura savu dzīvi iedomāties nevarētu emotion. Paldies par rakstu.
0 0 atbildēt

Pats sāku bez tiem, tad vēl metieni bija ļoti vāji, nekas īpašs. Tad dabūju jaunu formas komplektu, kam nāca klāt cimdi. Lietoju cimdus, līdz pazaudēju emotion Nezinu, īpaši neko man tie cimdi tad nemainīja (pirms kādiem 4.gadiem). Tagad jau 4 gadus stāvu bez cimdiem, rokas pierod pie sitieniem. Ja sezonas sākumā sāp, tad jau uz vidu un beigām rokas vairs nesāp, bumbiņas mierīgi var ķert. Tikai ļoti briesmīgi ir, ja jāstāv aukstā zālē, tad gan ar plikām rokām ellīgi sāp. emotion

0 0 atbildēt
Par kreklu nedaudz kļūdies. Salming pagājušās sezonas modelim krekls ir biezāks ar līdzīgu materiālu kāds ir biksēm. Komandas biedram ir tāds.
0 0 atbildēt

florbols neko daudz neatskiras no hokeja bet abi sporta veidi man patik baigi

tiesa florbolu esmu daudz biezak spelejis bet hokeju akmens laikmeta variantaemotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

kkā neinteresē Lol

0 4 atbildēt