local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par Siāmas dvīnēm Ebiju un Britāniju Henselām12

328 0

Ebija un Britānija Henselas bez šaubām ir starp slavenākajām un lamīgākajām Siāmas dvīnēm, kādas jebkad eksistējušas šajā pasaulē. Kas padara viņas abas tik slavenas? Par viņām ir vesela Wikipedia lapa, viņas reiz piedalījās slavenajā Opras Vinfrijas šovā, par viņu dzīvēm ir uzņemtas vairākas dokumentālās filmas...un viņām pat bija savs realitātes šovs. Starp laimīgākajām viņas ir tāpēc, ka ļoti mazs procents Siāmas dvīņu nodzīvo ilgāk par diviem dzīves gadiem. Tagad būdamas 27 gadus vecas, viņas ir kļuvušas par pilntiesīgām pasaules iedzīvotājām un, kas to, lai zina, varbūt viņas kļūs par visilgāk nodzīvojušajām Siāmas dvīnēm vēsturē (lai to paveiktu viņām būs jānodzīvo vēl 30 gadi). Šīs skaistās dāmas ir patiešām unikālas un šajā rakstā par visu, ko tev par viņām būtu jāzina.

328 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Visu cieņu. Viņas parāda un pierāda, ka tas kas mums liekas neiespējami un nepieņemami ir maksimāli iespējams un pat uzslavējams, super ir tas cik daudz viņas var paveikt esot 1 pie otras. Apbrīnoju šīs siāmietes.

22 0 atbildēt

Apbīnojami cilvēki!  emotion 

16 0 atbildēt
Ebija ir smukulīte!emotion
5 0 atbildēt

X-cilvēki emotion 

2 0 atbildēt
Visu cieņu meiteņu vecākiem!
2 0 atbildēt
Protams abas ir smukulītes(Ebija tomēr vairāk patīk!),bet tomēr viņas pārdzīvo par nākotni!!!Ja viena meitenīte pēkšņi nomirst,tad otrai ir jāmirst viņai līdzi!!!TRAKI!!!
5 3 atbildēt
Jā, tik tiešām vecākiem cepuri nost! Bet nu..es domāju un ilgi nespēju izdomāt kā ir iespējams tā dzīvot 😱
2 2 atbildēt

NR.8 Jebkurai sievietei, pedāļus kontrolē, kaut kāds iedomu tēls.

0 0 atbildēt

Varu saderēt ka seks ar viņām būtu debešķīgs!

0 0 atbildēt

aizmirsat pieminet  ka vinjas ir filmejushas porno filmaa!

0 3 atbildēt