local-stats-pixel fb-conv-api

EuroBasket 2017 spēlēsim D grupā2

Šodien norisinājās nākamā Eiropas Čempionāta basketbolā jeb EuroBasket grupu izloze. Latvija pirms izlozes atradās otrajā grozā, kas garantēja, ka pretī nebūs citas šī groza komandas.

Latvija EuroBasket 2017 grupu turnīru aizvadīs D grupā, kura savas spēles aizvadīs Stambulā (Turcija) Latvijas pretinieces būs: mājiniece Turcija, Krievija, Serbija, Beļģija, Lielbritānija.

Kaimiņi lietuvieši spēlēs B grupā Telavivā (Izraēla) pret mājinieci Izraēlu, Itālija, Vācija, Gruzija un Ukraina.

Eiropas čempione Spānija savas cīņas aizvadīs Klužā (Rumānija), kur spēkosies pret mājinieci Rumāniju, Čehiju, Ungāriju un Melnkalni.

Savukārt, A grupā, kas mums varētu būt visērtāk apmeklējamā, jo notiks Helsinkos (Somija) spēles aizvadīs, Somija, Francija, Grieķija, Polija, Slovēnija un Islande.

Turnīrs tiks aizvadīts nākamā gada augusta pašās beigās un septembrī. Tiem, kas grib vērot klātienē, taču tajā pat laikā šaubās - noteikti izvēlieties apmeklēt, jo nākamais EB būs tikai 2021. gadā.

Savukārt, mans viedoklis par to, kādas varētu būt Latvijas izredzes šajā turnīrā - pagaidām pagrūti spriest, jo nezinu, kāda būs turnīra izspēles kārtība. Ja tāda pati, kā 2015. gada EB, tad no grupas neredzu problēmas izkļūt. Lai arī Beļģija mums abos pēdējos EB ir radījusi problēmas, viņus un Lielbritāniju ir jāuzvar. Arī Krievijai būtu jābūt pārspējamai - pēdejos turnīros vīriešu basketbolā Krievija galīgi nav neuzveicams spēks. Cīņa būs ar Serbiju un Turciju par uzvaru grupā. Ja Latvija būs labākajā iespējamajā sastāvā (tātad arī spēlēs Porziņģis un Bertāns, citiem top spēlētājiem nebūs traumu) viss var notikt. Nebūšu trakais superfans, kurš pareģos medaļas, taču arī tas nav nereāli pie labvēlīgām apstākļu sakritībām. Kā būs redzēsim, kad būs turnīrs. Gaidām!

60 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.fiba.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Tev arī basketbols interesē?

Teiktu,ka tāda kā nāves grupa iznākusi,taču cerēsim uz to labāko.KP visdrīzāk nebūs,pats teica ka kādus 2-3gadus trennēsies priekš NBA,taču nekas nav izslēgts.Ja vien mačos pierādis sevi lieliski,tad klubs respektēs viņu un palaidīs uz EB. emotion 

0 0 atbildēt