local-stats-pixel fb-conv-api

Ēst un būt slaidam? Jā!15

293 0

Sekot līdzi kalorijām ir apsveicami, bet pamatu pamatos - bezjēdzīgi. Tas nenozīmē atteikties no ēdiena vai lietot uzturā bezgaršīgus un vienveidīgus produktus. Būtu labi zināt, kā un ar ko var bagātināt savu uzturu, ja rūpējamies par veselīgu svaru un savu veselību.

Der zināt, ka šie ieteikumi darbosies tad, ja organisms ir attīrīts un tad ēdienkartē jau var iekļaut nedaudz plašāku produktu klāstu (visu ar mēru!). Padomi noderēs ikdienai, kad vēlies sabalansētu uzturu apvienojumā ar lielisku skata efektu.

Ēst un saglabāt savu vēlamo svaru vai to pat nomest? Tas ir iespējams. Liekas – teju vai katra otrā sieviete un piektais vīrietis ir raizējies par savu izskatu, svaru un apjomu. Daļa ļaužu metas aizdomīgās diētās, kas ar savu dzelžaino un neveselīgo pārtikas sastāvu pārsteigtu pat gurmāniskus skopuļus. Tiek aizmirsts, ka notievēt: tas nenozīmē neēst.

Atrast un uzturēt ķermeņa vēlamo svaru, kas atbilst mūsu augumam, ir vajadzīgs un vēlams. Rezumē: veselīga ēšana ir tas, kas ir nepieciešams tavam burvīgajam ķermenim, nenodarot nekādu skādi un ļaujot saņemt visu nepieciešamo.

293 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://bonbonga.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Kuskuss gan nebūs "veselais grauds": Kuskusu gatavo no dažādu graudaugu miltiem, taču vispopulārākā un tradicionālākā izejviela ir kvieši. Skrotētus un samaltus kviešu graudus samitrina un ar rokām saveļ sīkās lodītēs, ko pēcāk apkaisa ar sausiem miltiem, lai atdalītu citu no citas. Lodītes izsijā, lai atdalītu tās, kuras nav pietiekami lielas kuskusa granulām, tvaicē un izkaltē. Granulu diametrs pirms gatavošanas ir aptuveni milimetrs.

3 0 atbildēt

+

1 0 atbildēt
Visi cenšas veselīgi ēst, bet lielākā daļa nesporto. Galvenais jau ir sportot, un tad skatīties ko ēst un ko neēst.
1 0 atbildēt

80:20 proporcija. Vari sportot un kustēties veselīgi, bet, ja neizzināsi sava organisma pārtikas īpatnības un veselīgi neēdīsi, būs kā būs.  Par to runā arī kardiologs, piemēram, grāmatā "Kviešu vēderiņi". Viņš sāka pētīt fenomenu: veselīgi ēdošs vīrietis (idējais pacients), bet ar lieko svaru, sporto, cik grib, bet problēma pavisam citur... 

1 0 atbildēt

Manuprāt vislabākais veids kā ēst un būt slaidam un veselīgam ir pieturēties pie senu senās patiesības - ēd cik tu patērē! Īpaši uzturi un diētas pārsvarā ir jāievēro cilvēkiem ar traucējumiem (piem. vielmaiņas traucējumiem). Strauji mainot savus ēšanas paradumus, tavam organismam var iestāties šoks, tāpēc ja ar tevi kā cilvēku viss ir kārtībā, labāk pieturēties pie savas esošās ēdienkartes.

1 0 atbildēt
Man ir jautājums : Kāds ir normālais svars 11gadi , 160cm
0 0 atbildēt
Paldies par rakstu, autoram sātīgs + emotion
0 0 atbildēt

Likopēns un antocianīns. Šīm vielām ir spēja stiprināt organismu, palīdz pretvēža profilaksei. Tāpēc arī iesaka ēst sakranas krāsas augļus un dārzeņus.

0 0 atbildēt

Kaloriju skaitīšana ir bezjēdzīga ? ;d Tu vari mūžīgi ēst tikai apelsīnus, bet ja apēdīsi vairāk kaloriju dienā nekā vajag tak paliksi resns tāpat. Es skaitīju kalorijas un ēdu ko vien gribēju un ļoti nedaudz cardio. Rezultāts 3Kg nost mēnesī. 

Sākumā liekās pārāk liels "čakars", bet pēc tam pierod un rezultāts ir super !

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Veselīgi dzīot, ir veselīgi domāt !!!! Respekt !!!emotion

0 1 atbildēt